Pozorište na Terazijama postoji sedamdeset godina. Drama, orkestar, balet i hor neprekidno su otvoreni za nove, prvenstveno mlade, talentovane i školovane umetnike. Umetnička svežina je ono što ovaj ansambl drži u stalnom cvetu mladosti i čuva magiju mjuzikla i muzičkih predstava u centru Beograda.

Kao što je umetnost bezvremena tako i Pozorište na Terazijama vreme ne meri godinama. Posle sedam decenija oseća se snaga početka. To je pozorište koje je već 70 godina uvek sveže, uvek moderno, uvek aktuelno i savremeno u svom repertoaru, izvedbi i angažmanu.

Povezana vest:  Black Friday u Vulkan knjižarama

Za Pozorište na Terazijama svaka nova sezona je ponovno rađanje umetnosti u srcu Beograda. Svaka nova predstava je početak novog prijateljstva sa publikom. Svako večernje podizanje zavese je još jedan novi doživljaj za pamćenje. Iz dana u dan, iz večeri u veče, stvara se veza izmedju pozorišta i publike. U plesu, pesmi, glumi i igri,  svako otkriva svoj ritam i prepušta se spektaklu i sjaju mjuzikla.

Povezana vest:  Vulkanovih TOP 5 trilera i detektivskih romana iz 2021. godine

Kampanja SEDAMDESET GODINA NOVI slavi život, onaj na sceni i onaj u gledalištu. Kampanja je kao i predstave – sveža, razigrana, poletna, pozitivna. Ona je poziv i predstavljanje, ona je druženje i zabavljanje. Ton komunikacije je prijateljski, raspevan i blizak.

Vizuelni motiv kampanje je nova crvena haljina. Lagana i lepršava kao izlazak u grad, elegantna i zavodljiva kao melodija u noći. Idealna za nastup, kao stvorena za ples. Crvena haljina, s motivima scenske zavese, jeste kreativna sublimacija svega što pozorišni mjuzikl nosi sa sobom.

Povezana vest:  Roman nagrađen Pulicerovom nagradom tema aprilskog Laguninog književnog klub

LXX je broj, ali i magična oznaka veličine nečega što je mnogo veliko, kao umetnost, kao život, kao magija koja nikada ne prestaje. U tom vrhunskom spektaklu za svakoga ima mesta i svako je dobrodošao na proslavu.