Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace „Kakva ti je žena, takav ti je život“ osvaja region Karte za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodate su „u tren oka“, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.

Za nepuna dva meseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regiona te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi.

Povezana vest:  Završnica očaravajuće ljubavne trilogije - novi roman Džodžo Mojes: Zauvek moj dragi

Brojna publika  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sledeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Povezana vest:  Promocija knjige "Istorija umetnosti u Srbiji XX vek"

Marinković ističe da predstava oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo.

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak menja odnos dvoje ljudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na  večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Povezana vest:  IZLOŽBA „HAOS" PROFESORA MARKA LAĐUŠIĆA U GALERIJI „DAR MAR"

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti,  nasmejati,  zabaviti  i  zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice su u prodaji preko sistema Tickets.rs i na blagajni Sava Centra.