U susret Danu zaljubljenih, Vulkan je i ove godine pripremio najlepše poklone za svoje čitaoce! Kupovinom jednog od tri najnovija romana na akciji u svim knjižarama Vulkan na poklon dobijate Raffaello – neodoljiv kremasti desert sa bademom i kokosom. Akcija povodom Dana zaljubljenih traje od 4. do 17. februara 2020. godine.

Ukoliko volite istorijske romane, pravi izbor za vas je Carica, priča o najmoćnijoj ženi koju je istorija zaboravila. Autorka Elen Alpsten napisala je priču o prelepoj, nepriznatoj i siromašnoj devojci Marti koja je zarobila srce najuticajnijeg čoveka u istoriji Rusije: Petra Velikog. Oslanjajući se na svoju pamet i zadivljujuću hrabrost, gonjena ambicijom, željom i voljom da živi, Marta će postati carica Katarina I. Međutim, njen uspon do vrha prepun je opasnosti, a carska kruna sa sobom nosi opojnu i varljivu moć…

Povezana vest:  Nove "Male priče" Davida Albaharija kod "Čarobne knjige"

Za ljubitelje popularne psihologije pripremili smo roman Melem za dušu. Dvadeset godina nakon prvog izdanja, svojim sjajnim, bezvremenim pričama autori Džek Kenfild, Mark Viktor Hansen i Ejmi Njumark pridružili su novih dvadeset za, kako oni kažu, sledećih dvadeset godina. Otkrićete snagu svakodnevnih čuda, neočekivane dobrote i plemenitosti. Dozvolite opisanim iskustvima u knjizi da vas dirnu i promene. Prevaziđite prepreke, sagledajte nove perspektive i postanite bolja osoba. Na taj način ne samo da ćete osloboditi svoje potencijale već ćete početi u potpunosti da uživate u životu!

Povezana vest:  Vladan Matijević dobitnik Nagrade "Beogradski pobednik" za roman "Pakrac"

Treći roman, italijanski i svetski bestseler U bašti oleandera, obavijen mirisnim notama i magijom čarobne Pulje, otkriva priču o četiri hrabre i jedinstvene žene koje se susreću s različitim životnim situacijama. Uzbudljiv i privlačan, očaraće čitaoce koji vole raskošan, prepoznatljiv stil pisanja Roze Ventrele, autorke čuvenog bestselera Priča o jednoj porodiciKako godine prolaze, glavnu junakinju sustižu mnoge nedaće: smrt supruga, rat, odrastanje kćerki i sve njihove nesrećne ljubavi, uzavrele strasti i gorka razočaranja. Otkrijte lepotu južne Italije i upoznajte bogatu tradiciju koja opstaje vekovima.

Povezana vest:  „Mladost umetnost“ – mesto susreta umetnosti i humanosti

Istorijski roman, popularna psihologija ili neverovatna porodična saga? Izbor prepuštamo vama. Iskoristite jedinstvenu priliku i osvojite srce drage osobe uz uvek aktuelne naslove Vulkan izdavaštva i neodoljivi slatkiš Raffaello.