Da li verujete u pravu, epsku ljubav koja ne zna za granice i ne bira trenutak? Junaci romana Hiljadu njegovih poljubaca dokazaće vam da takva ljubav zaista postoji. Čista, iskrena, bezuslovna. I možda poljubac traje samo trenutak, ali hiljadu je za ceo život.

Ovo je priča o jednom momku i jednoj devojci. O povezanosti koja je nastala u trenu i večna je. O ljubavi koju ni vreme ni razdaljina ne mogu da slome. O ljubavi koja nema kraja, ili bar oni tako veruju… Od kada se sedamnaestogodišnji Rune Kristijansen vratio iz Norveške u uspavani gradić Blosom Grouv u Džordžiji, razmišlja o susretu s drugaricom iz detinjstva Popi Ličfild. Nažalost, njihov prvi susret nakon mnogo godina nije prošao kako je Rune očekivao. Postali su dva stranca i ne mogu da se povere jedno drugom kao ranije. Popi, koja je obećala da će ga verno čekati, okrenula mu je leđa bez ijedne reči objašnjenja. Njeno ćutanje slomilo mu je srce. Da li će posle toliko vremena moći da ga sastavi? I hoće li Popi napuniti teglu sa srcima, koju je dobila na poklon od bake, najneverovatnijim, epskim poljupcima? Avanture tek počinju, a njihova ljubav je neosporna i vredna rizika. Pre početka čitanja pripremite se na suze i smeh – ovaj bestseler Njujork tajmsa Ju-Es-Ej tudeja garantuje lavinu emocija.

Povezana vest:  Dva svetska hita u prodaji od 3. marta - u knjižare stižu "Uznemireni ljudi" Fredrika Bakmana" i "Svedočanstva" Margaret Atvud

Autorka ove emotivne priče, Tili Kol, potiče iz malog grada u severoistočnoj Engleskoj. Nakon što je diplomirala na Njukasl univerzitetu, baveći se studijama religije, Tili je deset godina po svetu pratila svog supruga, profesionalnog ragbistu. Pre nego što je uzela olovku u ruke i dovršila svoj prvi roman, radila je kao nastavnica i uživala u podučavanju srednjoškolaca. Ističe da joj je od svih napisanih knjiga Hiljadu njegovih poljubaca omiljena. Tokom pisanja proživljavala je sve avanture glavnih junaka, njihove strahove, emocije i nadanja. Vođeni parolom glavne junakinje – Uvek kaži DA avanturama! – knjigu koja će promeniti vaš pogled na svet i ljubav potražite u svim Vulkan knjižarama.

Povezana vest:  HOMESICK - Izložba crteža i slika Nevene Aleksovski