Ljubitelji horora i napetih trilera sigurno na svom spisku omiljenih knjiga imaju i dela Stivena Kinga. Ovaj majstor napetih priča koje lede krv u žilama ne prestaje da oduševljava svoju vernu publiku, a pravi dokaz za to je i poslednji roman – Institut, o kojem se priča od kada je objavljen širom sveta.

Priča koja prati Luka Elisa, čiji su roditelji ubijeni usred noći nakon što su im u kuću upali provalnici, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Nakon porodične tragedije, Luk se budi u ustanovi, i to u sobi koja izgleda poput njegove, međutim, nedostaju joj prozori. Iza njegovih vrata nalazi se druga prostorija i u njoj deca sa posebnim sposobnostima. U Institutu ih podvrgavaju nizu testova i kombinuju njihove specijalne talente – telepatiju, telekinezu – kako bi povećali njihovu moć. Luk, njegova prijateljica Kališa i druga deca znaju da su zatočenici bez nade za bekstvo, a ne gosti na igralištu i hodnicima Instituta u kojima vlada turobna atmosfera, uprkos posterima koji poručuju da ih čeka „još jedan dan u raju“.

Povezana vest:  U prodaji je novi roman autorke bestselera "Devojka sa bisernom minđušom" - "Jedna nit"

Za sve fanove nenadmašnog Stivena Kinga pripremili smo specijalnu ponudu samo na sajtu www.vulkani.rs. Kupovinom nove knjige Institut, čitaoci imaju mogućnost da kupe još jednu Kingovu knjigu po izboru sniženu upola cene!

Napeto, eksplozivno štivo o borbi dobra i zla u svetu u kojem ne pobeđuju uvek dobri momci.