Zdravo, ja sam mačak Tom. Pošto kažu da sam veoma brbljiv, ispričaću vam nešto o sebi i svojim prijateljima.

Moji prijatelji i ja smo junaci iz poznatih mobilnih aplikacija koje obožavaju deca, ali i odrasli, širom sveta. Mnogi od vas me godinama hrane, kupaju, uveseljavaju me, igraju se sa mnom i uspavljuju me, a ja često kažem “mjau” da vas obavestim kada sam gladan ili kada mi se ide u toilet. Najviše od svega volim da pričam sa vama tako što ponavljam sve što vi meni kažete dok igrate igricu u kojoj sam ja glavni junak. Moji prijatelji, mačka Anđela, mačak Džindžer, pas Ben i pas Henk, takođe imaju svoje mobilne aplikacije  i sa njima se družite svakodnevno. Mačka Anđela je jedina devojčica u našoj ekipi i nju uglavnom obožavaju devojčice, pošto mogu da plešu sa njom i da joj menjaju garderobu, a ona obožava da se ulepšava. Mačak Džindžer je najnasmejaniji član naše grupe, voli da igra razne igre, slaže slagalice sa vama i da se tušira i pere zube. Pas Henk je najmlađi u ekipi, živi na pustom ostrvu i svakog dana ide u nove avanture, dok stariji pas Ben obožava nauku i u svojoj aplikaciji vas vodi kroz razne naučne eksperimente, ali nakon što prvo pročita omiljene dnevne novine.

Povezana vest:  Serija koja je oborila sve rekorde gledanosti "FEAR THE WALKING DEAD" dostiže svoj vrhunac 5. oktobra u 3.00h po ponoći

Imamo veliku novost za vas, sada postajemo i likovi u novoj seriji! Pođite sa nama u avanturu dok pravimo ovaj šou iz naše garaže, koja je pretvorena u studio za razvoj aplikacija, od 11. maja u 17:25h samo na kanalu Minimax!

U maju sledi premijerno i nova, 2. sezona serije Holi Hobi. Holi je trinaestogodišnja pevačica i kompozitorka, ceo svoj život živi u malom gradu Collinsvilleu, sa najboljim prijateljima i najužom porodicom koji su uvek uz nju. Ona mašta o načinima na koje će spasti svet – iako ovaj pohod počinje u njenom dvorištu. Nove epizode Holi Hobi premijerno od 25. maja u 15:35h na kanalu Minimax.

Povezana vest:  Povratak "Policajca sa Beverli Hilsa"

Leto stiže na Minimax! Tri prijateljice srednjoškolke, koje se pretvaraju u sirene kada dodirnu vodu, kreću u podvodne avanture, dok u isto vreme pokušavaju da sačuvaju svoje nove živote tajnim. Svakog vikenda tokom maja u 10:55h gledajte tri nove epizode “H20 Pustolovine Sirena”.