Ljubavni romani čitaju se u jednom dahu generacijama – uz jutarnju kafu, u parku, pred spavanje…Proživljavamo dogodovštine glavnih junaka, smejemo se, plačemo, strepimo, vraćamo se na omiljene stranice, a posle čitanja razmenjujemo utiske s najboljim prijateljima.

Pripremili smo specijalnu akciju na sajtu Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs koja obuhvata odabrane ljubavne klasike, nagrađivana izdanja i najnovije svetske bestselere! Od 07. do 17. maja bićete u prilici da nabavite izdanja iz oblasti ljubavnih romana za neverovatnih 991 dinara!

Povezana vest:  Otvaranje knjižare u Lebanu 7. marta u okviru inicijative "Knjižara za svaki grad"

Ovo je jedinstvena prilika da svoju biblioteku upotpunite naslovima koji su uvek aktuelni!

PUTEM OVOG LINKA MOŽETE DA POGLEDATE SVE NASLOVE KOJI SU NA AKCIJI.

Ukoliko poručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije 07. do 17. maja potrebno je da odaberete knjige sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 991 dinara. Takođe, tokom trajanja pomenute akcije, popust od dodatnih 10% na kupovinu tri knjige ne važi, dakle krajnja cena je 991 dinara.  

Povezana vest:  Predajom Otvorene knjige zvanično zatvoren Sajam knjiga

Samo jedan klik vas deli od najkvalitetnijih knjiga, a mi ćemo vam pakete besplatno dostaviti, uz sve mere opreza, na kućnu adresu! 

Za sve porudžbine na sajtu www.vulkani.rs kupci su oslobođeni plaćanja poštarine.