Pošto je oduševila svet bestselerom Đavo nosi Pradu, Lorin Vajsberger je napisala novi roman o najsjajnijim teniskim zvezdama i njihovom životu na terenu i van njega – Đavo pobeđuje na Vimbldonu. Posle fantastičnog uspeha i ekranizacije knjige Đavo nosi Pradu, osetite sav glamur i raskoš koje možete da zamislite, ali budite spremni na uzbuđenje i teške izbore stavljene pred naše likove. Đavo pobeđuje na Vimbldonu će vas ovog leta očarati lepotom glamuroznog života, ali i otkriti neke škakljive tajne.

Povezana vest:  Gran pri Naisa postuhumno dodeljen Đuzi Stojiljkoviću

Ovo je knjiga koja će okupirati vašu pažnju, gutaćete stranice u jednom dahu, saživeti se s likovima i na najbolji mogući način ispuniti slobodno vreme. Duhovita ali i kritična priča o magičnom svetu tenisa predstavlja nam Šarlot Čarli Silver, koja je oduvek bila dobra devojka. Bela suknjica, patike i reket: to je manje-više njena uniforma od kada je izašla iz pelena. Još joj nije ni dvadeset, a već je velika nada svetskog tenisa.

Kad se Čarli tokom jednog meča na Vimbldonu ozbiljno povredi, svi njeni snovi raspršiće se u trenu. Tada se u njenom životu pojavljuje Tod Feltner, legenda među teniskim trenerima, poznat po tome da stvara šampione. Naravno, nepodnošljivo je arogantan i strog i od svojih pulena traži nadljudske žrtve. Ali Čarli zna da jedino on može da je vrati na vrh. Rešen da promeni njen imidž dobre devojke na terenu i van njega, pretvoriće je u nemilosrdnu takmičarku, koja ne samo da osvaja mečeve i gospodari rang-listom već dobija i sedmocifrene ponude i naslovne stranice. Ipak, da li je Čarli spremna da se odrekne sebe da bi ostvarila svoje snove?

Povezana vest:  IN MEMORIAM, Preminuo Nikola Simić

Đavo pobeđuje na Vimbldonu zasigurno će biti vaša omiljena knjiga ovog leta i zauzeće posebno mesto u vašoj biblioteci. Već danas je možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.