Od Berlina do Londona, od misterioznog Krita do Musolinijeve Venecije, ko će pobediti u okultnom ratu između dobra i zla, svetlosti i tame, otkrićete u uzbudljivom nastavku serijala francuskog autorskog para Erika Đakometija i Žaka Ravena Carstvo gneva.

Ako ste ljubitelj istorijskih trilera i mistike, Carstvo gneva biće vaša omiljena knjiga ovog leta. Čak je i Njujork tajms prepoznao ovaj roman kao „neverovatno delo“.

Povezana vest:  Predstavljena knjiga "Arzamas" Ivane Dimić

Novembar 1941. Vojska Trećeg rajha je pred Moskvom, a Nemačka samo što nije pobedila u ratu. Za Himlera, vođu SS-a, pobeda će biti konačna tek kada uspe da se dokopa svete svastike nestale negde u Evropi, i zbog toga Anenerbe vrši iskopavanja u legendarnom gradu Knososu na Kritu. Čerčil je svestan da mora po svaku cenu da pronađe ovu relikviju pre nacista i zato istovremeno u Londonu komandant Malorli iz britanske tajne službe pokušava da otkrije tajne svog zatvorenika Rudolfa Hesa, stručnjaka za ezoteriju SS-a, a u istragu uključuje i zagonetnog Alistera Kroulija.

Povezana vest:  U užem izboru za nagradu "Beogradski pobednik" 15 romana

Volite Stiva Berija, oduševio vas je Den Braun! Onda će vas ovaj autorski dvojac ostaviti bez daha. Otkrijte nove dimenzije prilika Drugog svetskog rata u romanu Carstvo gneva, koji ćete uskoro moći da kupite putem našeg sajta www.vulkani.rs.