Nov filmski serijal stiže na kanal DIVA od 3. avgustaponedeljkom u 21.00 emituju se dugometražne priče pod nazivom GASTRONOMSKI DETEKTIV. Stižu filmovi koji će se baviti rešavanjem ubistava u restoranima sa 5 zvezdica. Glavni lik je kulinarski konsultant Henri Ros (igra ga Dilan Nil) koji pomaže detektivki Megi Prajs (koju tumači Bruk Barns) da istraži najpoznatije kuvare San Franciska, kako bi rasvetlili ubistva.

Povezana vest:  Nove avanture posade ORVILA publika u Srbiji moći će da gleda od 7. marta, svakog četvrtka od 22:00 na FOX kanalu

Svaki film je jedna priča, a zajednički su glavni likovi i grad San Francisko. Publiku na DIVA kanalu očekuju: Gastronomski detektiv (3. avgusta),  Gastronomski detektiv: Zdravo mesto za smrt (10.  avgusta),  Gastronomski detektiv: Smrt al dente (17.  avgusta) i Gastronomski detektiv: Jedi, pij, budi sahranjen (24. avgusta).

Televizijski kriminalistički serijal Gastronomski detektiv zasniva se na bestseler romanima Pitera Kinga.

Povezana vest:  Najnovija 6. sezona serije o plastičnim hirurzima, BOTCHED, od 15. novembra na kanalu E!

Publika će upoznati simpatičnu detektivku radoholičarku Megi koja je sveže razvedena i živi sa majkom i ćerkom tinejdžerkom. Njen večernji izlazak dovodi do susreta sa kulinarskim stručnjakom Henrijem koji ima prefinjen ukus za hranu. Upućeni su jedno na drugo kada istraživački novinar biva ubijen u restoranu čiji je vlasnik Henrijev prijatelj. Osumnjičeni su svi gosti, ali će Henri pomoći detektivki jer on poznaje svakoga ko ima bilo kakve veze sa industrijom hrane u gradu.

Povezana vest:  DVOR 2011, Firči napao Bojanića posle verbalnog duela

PHOTO: ©2019 Crown Media United States LLC/Photographer: Ryan Plummer