Vulkančić ne prestaje da priprema iznenađenja za svoje čitaoce. Kako bismo ovo leto učinili zanimljivijim i lepšim, izdvojili smo neke od vaših omiljenih naslova i dali vam mogućnost da ih nabavite po super ceni!

Od danas, 30. jula, do 2. avgusta samo na sajtu www.vulkancic.rs odabrane knjige za decu su na sniženju od 40%! Obradujte svoje mališane knjigom, učinite im leto čarobnim i omogućite da uživaju u avanturama koje će pamtiti i kad odrastu. Sve informacije o knjigama koje su na akciji naći ćete klikom na link https://www.vulkani.rs/akcija.aspx.

Drevne svetove lakše je razumeti uz priče o herojima, bogovima, čudovištima i podvizima oko kojih su se plele legende. Za svu radoznalu decu, koju privlače svetovi kojih više nema, imamo pravu poslasticu – Atlas mitovaU ovoj avanturi otkrićete izvanredne mape koje pokazuju kako je dvanaest drevnih kultura tumačilo svet. Jedni su ga zamišljali kao džinovsko drvo, drugi kao izvrnutu planinu, a neki su pak verovali da se život odvija na oklopu ogromne kornjače. Tu je i čitavo carstvo ideja – i sve su fascinantne. Dok budete putovali svetom, upoznaćete nezaboravna božanstva, čudovišta, junake, varalice i fantastična bića. Samo se pazite vukodlaka i banšija!

Povezana vest:  Nova akcija Vulkan izdavaštva: Kupite 3 knjige po ceni 2

Snovi su lepši i jutra vedrija uz knjigu 101 priča za laku noćOva zbirka donosi poznate bajke kao što su Mala SirenaAladinRužno Pače, ali i manje poznate ili sasvim nove priče o prijateljstvu, mudrosti, hrabrosti, nesebičnosti, dobroti, i sjajna je za prve susrete malih čitalaca sa knjigom. Zanimljive bajke i priče protkane avanturama i maštom osvojiće srce svakog mališana.

Povezana vest:  Krimić Roulingove, napisan pod pseudonimom,postao bestseler

Ko je bio Nikola Tesla? prava je knjiga za sve mališane koji žele da se upoznaju sa životom i dostignućima čoveka bez čijih se pronalazaka ne može zamisliti savremena civilizacijaKo je bio Nikola Tesla? Elektroinženjer koji je radio sa Tomasom Edisonom? Pronalazač čija su otkrića zauvek promenila svet? Jedan od najbriljantnijih i najuticajnijih naučnika svih vremena? Sve navedeno! Pronađite još mnogo zanimljivih podataka u ovoj ilustrovanoj knjizi!

Povezana vest:  Ponovo „Beograd u jednom pravcu"!

Za decu koja se kroz knjigu upoznaju sa neverovatnim svetovima, bajkovitim i magičnim junacima, a pre svega uče o životu, imamo divne vesti! Već danas možete obradovati svog malog čitaoca knjigom koju će odmah zavoleti: Isidora Mun ide u luna-park čuvene spisateljice Harijet Mankaster.

To nije sve! Knjige za bebe, bojanke, iskakalice, interaktivne knjige, romani, klasici srpske i svetske književnosti, sve to ćete naći zahvaljujući ovoj fantastičnoj akciji, samo jednim klikom na link https://vulkancic.vulkani.rs/akcija.aspx.

Ne oklevajte, posetite naš sajt www.vulkancic.rs, odaberite omiljene knjige za svoje dete i iskoristite neverovatan popust od 40% koji traje od 30. jula do 2. avgusta.