Specijalno iznenađenje za sve ljubitelje emotivnih romana Nore Roberts samo na sajtu www.vulkani.rsOd danas, 5. avgusta, pa dok traju zalihe, kupovinom najnovije knjige Ostrvo čuda ostvarujete popust od 50% na cenu bilo kog drugog romana ove autorke. O delima koja su na akciji možete se informisati klikom na linkNe propustite ovu jedinstvenu priliku i obradujte sebe ili nekog koga volite knjigama koje dotiču dušu.

Kada Nel Čening stigne na šarmantno ostrvo Tri sestre, veruje da je konačno pronašla utočište od nasilnog supruga i nesrećnog života od kog je pobegla pre osam meseci. Ipak, i na ovom tihom i mirnom mestu, Nel nikada ne uspeva u potpunosti da se opusti. Pažljivo se trudeći da sakrije identitet, počinje da radi u lokalnom kafiću-knjižari i da istražuje osećanja prema ostrvskom šerifu Zaku Todu.

Ali postoji deo nje koji nikada ne sme da mu otkrije, kako bi zauvek ostavila prošlost za sobom. Jedna nepromišljeno izgovorena reč, i novi život koji je tako pažljivo stvarala može da se razbije u paramparčad. I dok počinje da se pita da li će ikada uspeti da se oslobodi straha, moraće da pronađe snagu da sačuva dom, ljubav i sebe.

Ne propustite priliku da ovog leta uživate u knjigama koje zrače najiskrenijim emocijama i drže u neizvesnosti do samog kraja. Samo na sajtu www.vulkani.rs kupite Ostrvo čuda i ostvarite popust od 50% na bilo koji drugi roman Nore Roberts.

Povezana vest:  Američki džez kvartet saksofonista u "Gvarneriusu"