Specijalna ponuda samo na sajtu www.vulkani.rs za sve ljubitelje romana Gijoma Musoa! Ovaj fantastični pisac obradovao nas je novim bestselerom Život je roman, a Vulkan izdavaštvo oduševiće Musoove čitaoce fantastičnom akcijom!

Kupovinom nove knjige Život je roman putem sajta www.vulkani.rs ostvarujete popust od 50% na redovnu cenu pri kupovini druge knjige ovog autora. O knjigama koje su na akciji možete se informisati  putem linka https://www.vulkani.rs/l/9a80a910-0c96-4dc2-aaaf-9b193124dcff/promoGijomMuso.aspx.

Povezana vest:  Premijerno u Beogradu, izuzetan sopran Antonia Mirat

Ne propustite ovu izvanrednu priliku! Saživite se sa junacima nesvakidašnjih sudbina i prepustite se Musoovom jedinstvenom književnom stilu i dramatičnim obrtima koji će vam uzburkati emocije.

Život je roman je neponovljiva priča o moći knjiga i želji za životom.

„Jednog aprilskog dana, moja trogodišnja ćerkica Keri nestala je dok smo se igrale žmurke u našem stanu u Bruklinu.“ Tako počinje priča Flore Konvej, slavne spisateljice poznate po tome da se krije od očiju javnosti. Nema objašnjenja za Kerin nestanak: vrata i prozori u stanu bili su zatvoreni, kamere postavljene u staroj zgradi u Njujorku nisu zabeležile provalu. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate.

Povezana vest:  U nedelju zatvaranje izložbe "SKRIVENO BLAGO DOMA JEVREMA GRUJIĆA" koju je videlo rekordnih 20 000 posetilaca

U isto vreme, na drugoj strani Atlantika, pisac slomljenog srca krije se među zidovima stare, oronule kuće. Samo on drži u rukama rešenje ove misterije. A Flora će ga pronaći.

Gijom Muso je najčitaniji francuski pisac protekle decenije, a svaki roman koji napiše izbija na sam vrh svetskih i domaćih top-lista. Uverite se i sami zbog čega milioni ljudi širom sveta obožavaju njegove knjige i likove. Putem sajta www.vulkani.rs kupite novu knjigu Život je roman i ostvarite popust od 50% na drugi roman ovog pisca!

Povezana vest:  "Negujmo srpski jezik" u susret Svesrpskom dečijem saboru