Jael živi samo za svoj posao. Ona je izvrsni prevodilac i radi u renomiranoj agenciji. Život joj se svodi na sastanke i poslovne večere, i nema nimalo vremena za sebe. Ne haje čak ni za praznično opuštanje. Jael svojim kolegama deluje zastrašujuće, udaljena je od porodice, i zanemaruje savete prijatelja. Gonjena slepom ambicijom, ubeđena je da donosi samo prave odluke.

Povezana vest:  Otvorena izložba o Joko Ono, Lenonu i Titu

Ipak, svet koji je stvorila preti da se rasprši kad joj prošlost pokuca na vrata.

Autorka bestselera „Srećni ljudi čitaju i piju kafu“ prodatog u više od 2 miliona primeraka i „Život je lak, ne brini“, Anjes Marten-Ligan u novoj knjizi „Žao mi je, čekaju me…“ donosi nam romantičnu priču o životnim izborima. Roman savršeno oslikava današnje vreme, a tema je vrlo aktuelna: prikazuje koliko smo svi rastrzani između porodice i posla, a nosi i poruku da ma koliko bili uspešni, važno je da pored sebe imamo nekog ko nas voli.

Povezana vest:  Umetnički nagradni konkurs Evropa je ovde 2021

Ako tražite pravu knjigu za leto, „Žao mi je, čekaju me…“ pravi je izbor u kome mogu uživati i muškarci, ali će se u liku glavne junakinje prepoznati sve zaposlene žene i devojke.

Klinički psiholog Anjes Marten-Ligan ostvarila je svoj san i postala spisateljica. Objavila je devet romana do sada, a ovo je njen treći roman preveden na srpski jezik. Živi u Ruanu u Francuskoj.

Povezana vest:  Javno vođenje kroz izložbu (SA)VREMENOST KAMENA

Roman „Žao mi je, čekaju me…“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.