Treći deo serijala koji je oduševio čitaoce širom sveta, Aca i čudovišta: Pesma o parku, može biti vaš već danas! Saznajte kako su Aca i njegovi drugari sačuvali svoj park i kroz koje su avanture prošli da bi ostvarili svoj cilj. Prepustite se čaroliji, zabava i avantura su zagarantovane!

Pred vama je humoristički ilustrovan, duhovit i zabavan serijal o dečaku Aci i neobičnim stvorenjima, čudovištima koja žive u njegovoj sobi. Omiljeni književni junak Aca dosad nas je vodio u očaravajuće avanture, pa će tako i ova biti puna izazova, zanimljivosti i smeha!

Povezana vest:  Dačić:Tasovac će biti predložen za ministra kulture

Aca živi u sobi punoj čudovišta. Pepeo doktora Brota izbacio ih je iz Knjige o čudovištima i oni nisu imali kuda da odu. Ali najgore od svega jeste to što su doktor Brot i njegov pomoćnik Dremko došli s njima i ne prestaju da čine zlodela. Jedno od njih je izgradnja velikog tržnog centra na mestu nekadašnjeg parka. Srećom, Mazalica i Oktosol uspeće da zaustave doktora Brota.

Povezana vest:  Osmi beogradski festival igre od 3. do 18. aprila u Beogradu

Knjiga Aca i čudovišta: Pesma o parku može biti vaša ukoliko je naručite putem sajta www.vulkancic.rs  ili posetite omiljenu Vulkan knjižaru.