Omiljena beogradska knjižara Delfi u SKC-u ovog vikenda obeležava jedanaesti rođendan.

Veselo rođendansko raspoloženje obeležiće i odlična akcija. Tokom slavljeničkog vikenda, 4, 5. i 6. septembra, prilikom kupovine tri i više artikala iz kompletnog asortimana knjižare važiće količinski popust od 15%. Lagunine naslove domaće i svetske književnosti, knjige drugih izdavača, strana izdanja i bogat gift asortiman moći ćete da nabavite po odličnim cenama.

Povezana vest:  X JUBILARNI SOMUS - SOMBORSKE MUZIČKE SVEČANOSTI

Za sve koji dođu da zajedno s nama proslave rođendan, pripremili smo i lep poklon. Uz kupovinu preko 2000 dinara dobićete knjigu na poklon.

I to nije sve – na kasi vas očekuje još poklona iznenađenja od kompanija Bambi, Sarantis i Oriflame.

A uz svaki račun o obavljenoj kupovini, u kafeteriji Bukmarker možete popiti besplatnu kafu.

Delfi SKC, jedna od najvećih knjižara u samom srcu Beograda, sa najvećim brojem naslova i izvanrednim gift programom, postala je kultno mesto. U njoj se nalazi i kafeterija Bukmarker, oaza u kojoj uz kafu i kolač možete na miru prelistati knjige koje vas zanimaju.

Povezana vest:  Prvi triler nove skandinavske zvezde Joakima Sandera

Knjižara Delfi SKC je i mesto susreta i razgovora o knjigama, a promocije najnovijih izdanja uvek su izuzetno posećene. U njoj je Laguna upoznavala čitaoce sa svetskim piscima, pa su na Zidu slavnih svoje potpise ostavili, između ostalih, Mario Vargas Ljosa, Ju Nesbe, Toni Parsons, Trejsi Ševalije, Lusinda Rajli…

Pozivamo vas da u odličnom raspoloženju zajedno proslavimo 11. rođendan knjižare Delfi SKC!

Povezana vest:  Posle skoro mesec dana Opera i teatar Madlenianum otvara svoja vrata epopejom „Na Drini ćuprija“ u tumačenju Tihomira Stanića