„Bili Ajliš: vodič za fanove“ jedinstvena je knjiga na našem tržištu o verovatno najvećoj svetskoj muzičkoj zvezdi današnjice. Bogat fenomenalnim fotografijama, ovaj vodič za fanove prati uspon Bili Ajliš od početaka njene karijere u dečjoj sobi do pozicije glavnog izvođača na festivalima sa albumom na vrhu svetskih muzičkih top-lista. Saznajte sve o procesu nastanka njenih pesama, životu pod teretom slave i kako je izgradila svoj jedinstveni stil.

Povezana vest:  Predstava "Ja, mahalac" u Domu sindikata

Ako se ne bismo vraćali u prošlost ili posmatrali njene vršnjake, Bili stvara muziku koja se oseća i zvuči tako da ne nalikuje onoj koju prave drugi muzičari. Ukratko, ona je uhvatila svim čulima taj užasni osećaj današnjice i pretopila ga u jezivu, otkačenu, vrlo hipnotičku – i neobično podsticajnu – muziku. A činjenica da Bili Ajliš još nije napunila 19 godina potpuno raspamećuje.

Povezana vest:  IndiaSerbia – svečano otvaranje izložbe

Ispunjen izjavama Bili i njenih bliskih saradnika o slavi, modi, obožavaocima i još mnogo čemu, „Bili Ajliš: vodič za fanove“ je knjiga koja vas izvodi na scenu, ali i pokazuje šta se dešava iza nje.

„Bili Ajliš: vodič za fanove“ možete pronaći od utorka 15. septembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Povezana vest:  Počinju predstave u beogradskim pozorištima