„Dečak iz šume“ je novi roman majstora napetosti Harlana Kobena. Svaki put kada pomislite da je već napisao savršen roman, on vas iznenadi. Koben je napustio urbana predgrađa o kojima toliko voli da piše i dao ovoj priči prostor da se rasplamsa.

Vajld je bio divlje dete kada su ga pre trideset godina pronašli u šumi. Ničega se nije sećao o svojoj porodici i još uvek ne zna ništa o svom poreklu.

Povezana vest:  Novosadska "Noć muzeja" na 40 lokacija

Sada je ponovo nestalo jedno dete – Naomi Pajn. Niko osim novinarke Hester Krimstin ne shvata ozbiljnost situacije. Ona će zamoliti Vajlda da upotrebi sposobnosti koje je stekao živeći sam u šumi i pomogne joj da pronađe devojčicu. Vajld pristaje, ali da bi pronašao Naomi moraće da se vrati u zajednicu kojoj nikada nije pripadao, na mesto gde su moćnici zaštićeni čak i kada njihove tajne ugrožavaju milione života. Tajne koje Vajld mora razotkriti…

Povezana vest:  Vikend aktivnosti na izložbi PABLO PICASSO ''Na Azurnoj obali''

Dobitnik nagrada Edgar, Šejmus i Entoni, Harlan Koben je autor bestselera, među kojima su „Šuma“, „Obećaj mi“, „Nevin“, „Jedan jedini pogled“, „Samo jedna prilika“, „Nestao zauvek“ i „Nikom ni reči“, prodatih u više od 75 miliona primeraka širom sveta. Po njegovim romanima se snimaju filmovi i TV serije. Posetite www.HarlanCoben.com.

Triler „Dečak iz šume“ možete pronaći od utorka 15. septembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Povezana vest:  Bečlije za digitalno zdrav grad