Jedan od najpoznatijih rok muzičara sa ovih prostora Momčilo Bajagić Bajaga obradovao je sve mališane fantastičnom edukativnom slikovnicom! Od danas, 9. oktobra, pa sve do nedelje, 11. oktobra, bićete u prilici da kupite Brojalicu po specijalnoj, pretprodajnoj ceni, samo na sajtu www.vulkancic.rs! Ovog vikenda ćete moći da je kupite po ceni nižoj za 20% + 10% u odnosu na redovnu!

Povezana vest:  Roman Mišela Uelbeka ponovo pred srpskim čitaocima

Ova divna slikovnica nastala je na osnovu istoimene pesme koju je Bajaga napisao za Muzički tobogan, a koju su mnogi od nas, i mali i veliki, već čuli i pevušili. Poznato je da deca najlakše uče kroz igru, a najbolje pamte kroz vizuelnu stimulaciju, pa je slikovnica Brojalica zapravo edukativna igra, gde će dete od najranijeg uzrasta, čitajući stih po stih, na zabavan i jednostavan način naučiti da broji do deset. Na svakoj stranici mališani će se susresti sa novim stihom koji će otkriti broj pojmova koje dete treba da pronađe i izbroji, ili koji je svojevrsna igra reči.

Povezana vest:  „Bela princeza" ekskluzivno na štandu Lagune

Brojalica je namenjena deci uzrasta od tri do šest godina i biće nezamenljiva pomoć pri učenju. Pamćenje brojeva nikada nije bilo tako zabavno i lako, učenje nikada nije bilo tako zanimljivo!

Obradujte svoje mališane Bajaginom Brojalicom! Edukativna slikovnica biće u pretprodaji na www.vulkancic.rs od 9. do 11. oktobra!