Da li ste spremni za najbolje Vulkanove knjige? Ukoliko niste napravili spisak, imate još dva dana da izdvojite naslove koje ste oduvek želeli na svojoj polici! Obradujte sebe ili pokažite dragoj osobi koliko vam je stalo do nje najlepšim poklonom – knjigom! A mi izdvajamo za Vas hit naslove Vulkan izdavaštva i Vulkančića.

U nedelju, 18. oktobra, počinje Vulkanov sajam knjiga, najveća manifestacija posvećena knjizi u ovoj godini! Od 18. do 24. oktobra, u svih 28 knjižara Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), čitaoce očekuju fantastični popusti i akcije!

Povezana vest:  KOLARAC U AKCIJI PROMOCIJE NOVE MUZIKE

Posetioci će biti u prilici da po neverovatno niskim cenama kupe knjige nagrađivanih autora, svetske bestselere, bisere domaće književnosti, kao i dela namenjena najmlađim čitaocima!

Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu će biti besplatna!

Posetioci prvog Vulkanovog sajma knjiga od 18. do 24. oktobra, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Povezana vest:  SANU proslavlja 170 godina postojanja

NEDELJA, 18. oktobar – Bojan Jokanović od 15 do 16 sati

NEDELJA, 18. oktobar – Miodrag Majić od 18.30 do 19.30 sati

PONEDELJAK, 19. oktobar – Slobodan Stanišić od 17 do 18 sati

SREDA, 21. oktobar – Olivera Jovanović od 17 do 18 sati

SREDA, 21. oktobar  Dušan Miklja od 18.30 do 19.30 sati

ČETVRTAK, 22. oktobar – Milan Jovanović Strongmen od 18 do 19 sati

PETAK, 23. oktobar – Momčilo Bajagić Bajaga od 18 do 19 sati

SUBOTA, 24. oktobar – Miodrag Ivanišević od 17 do 18 sati

Povezana vest:  Sutra u 18 sati počinje Noć muzeja!

SUBOTA, 24. oktobar – Milan St. Protić od 19 do 20 sati

Vulkanov sajam knjiga podržali su naši dugogodišnji saradnici: Aqua GalaDoncafePodravkaCineplexxČešalj & MakazeFizijatrik i Estetik i Vulkan znanje! Zahvaljujući njima, uz kupljene knjige očekuju vas i pokloni!

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOVOG SAJMA KNJIGA!