Povodom smrti predsednice Gudroslavije i repa kao takvog, pozivaju se žitelji Balkana da prisustvuju svečanoj komemoraciji koja će se održati 24. oktobra 2020. godine u klubu Drugstore u Beogradu.

Karte možete kupiti na svim blagajnama Tickets.rs, kao i preko njihovog sajta.

Broj karata će ove godine biti ograničen na VIP deo, kako zbog toga što je u pitanju jedan, pre svega, intiman i emotivan događaj, a i zbog toga što vodimo računa o trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Povezana vest:  Lil Vejn oborio Elvisov rekord na top listama

Konačna faza moje velike transformacije se upravo privodi kraju i mogu ponosno da kažem da sam se osnažila dovoljno da mogu da skinem oklop i pokažem još mnogo strana koje sam oprezno skrivala u periodu kada se nisam osećala dovoljno moćno da ih zaštitim.

Zato pozivam sve koje je Stara Mimi, kao i mene, štitila, motivisala i zabavljala da dođu da se zajedno oprostimo od jedne od najvećih junakinja našeg vremena.

Povezana vest:  "Lord of the dance" u Kombank Areni 18. marta

Stara Mimi će kao princeza Svemira biti sahranjena u svemirskoj aleji velikana jer, logično, ne pripada među običnim smrtnicima.

Ona će u takvom obliku sada postojati isključivo kroz muziku, pa ne zaboravi da slušaš „Stara Mimi“ plejlistu na striming servisima: https://mimimercedez.lnk.to/StaraMimiRIP