Jedna od najcenjenijih srpskih pevačica, Nataša Guberinić, singlom „Killed“ najavljuje svoj prvi solo album „Humanlike“.

Posle više od dve decenije saradnje sa mnogim grupama, bendovima, projektima, kako u ulozi autora tako i člana, jedna od zasigurno najboljih i najcenjenijih pevačica iz regiona, Nataša Guberinić, odlučila je da se posveti sopstvenom izrazu i radu na prvom solo albumu. Poslednjih nekoliko godina okrenula  se studijskom radu: „Sticajem okolnosti, mogla sam da pratim globalne trendove što se autorskog rada tiče“ kaže Nataša i dodaje: „Zato sam se i odlučila na korak zvani album, na kojem apsolutno ne pratim muzičke trendove, ali pratim svoj senzibilitet!

Album“Humanlike“ sadržaće pesme različitih, ali potpuno srodnih žanrova, od bluza, preko roka, do soula. „To su sve žanrovi u kojima se pronalazim, a koji su odoleli testu vremena i uvek imaju publiku koja ih doživljava aktuelnim. Upravo zbog prirode čitavog albuma, ne očekujem komercijalni uspeh, ali se nadam da će pesme doći do ljudi koji vole baš ovakav zvuk.“

Povezana vest:  30000 pregleda spota "Tvoja bosa stopala" Zabranjenog pušenja u prva 24 sata

Kao prvi singl sa budućeg albuma odabrana je pesma koja je prva i snimljena. „Killed“ je nastala pre više godina, ali je doživela razne transformacije. Na njoj su radili i odsvirali je: Slobodan Negić, Jovan Šatrić, Dejan Antović i Svebor Šakić. Prateće vokale snimali su Srđan Vasić i Slavko Vesić. Interesantno je da su i sve ostale prateće vokale na celom albumu otpevali samo muškarci. Pesma je snimljena i isproducirana u studiju Supreme Tracks.

Za pesmu „Killed“ snimljen je i video spot iza kojeg stoji ekipa entuzijasta na čelu sa Alesandrom Simićem (Slonoxy Pictures).

Povezana vest:  Treće večeri Egzita Damon Albarn i Skrileks

Generalno, čitav projekat ne bi mogao da se pomeri sa mrtve tačke, da nemam ljude koji u njega veruju, nekad mi se čini, više od mene“ kaže Nataša i dodaje da album „Humanlike“ neće izaći dok se ne steknu uslovi da se promoviše na načine na koje smo navikli pre pandemije: „Do tada ću se mojim divnim ljudima zahvaljivati i pustiti vam još koji singl!