one-direction-photo

Zbog One Direction morali da zatvore ulice u Torontu

 

Zbog hiljada tinejdžerki koje su u Torontu htele da vide uživo britansko-irsku tin senzaciju One Direction, uprava grada je morala da zatvori ulice. Čini se da je njihov mentor Simon Kovel, šef X Factora i poznati rijaliti mogul, ipak bio u pravu izjavivši kako tek počinje OD histerija, jer su One Direction u Kanadi izazvali neviđen haos.

Povezana vest:  Stereo MC's rasplesali Arsenal

Momci iz ovog sve traženijeg benda (Hari, Nial, Liam, Zajan i Luis) gostovali su na kanadskoj televiziji ali obožavateljke koje su ih čekale napravile su nezapamćenu gužvu pa je gradska uprava Toronta morala zatvoriti ulice.

Devojke su vrištale i uzvikivale imena članova bendova, a leteli su i grudnjaci. Luis Tomlison iz One Direction našalio se da mu neće odgovarati veličina grudnjaka koji je uhvatio. Inače, karte za njihovu britansku i irsku turneju su se rasprodale čim su krenule u prodaju, a mnogi fanovi su u redu stajali i 40-ak sati kako bi ih kupili. One Direction su prošle godine objavili album Up All Night, a u SAD-u su na turneji s Big Time Rush.

Povezana vest:  Niški bendovi na Nišvilu

Na uspehu van Velike Britanije čestitala im je na Društvenoj mreži tviter i pop zvezda Lili Alen.

-Drago mi je da su One Direction lepo prihvatili u Kanadi. Čestitam vam momci i srećno. Čine se kao simpatični momci – napisala je njihova koleginica na tviteru.