Od autora bestselera Okruženi idiotima i Okruženi psihopatama, koji su oduševili svet, stiže nam, kako navodi Ju-Es vikli, izvanredna knjiga – Okruženi lošim šefovima! Novi priručnik Tomasa Eriksona namenjen je onima koji nastoje da proniknu u ponašanje svojih šefova i kolega i stvore bolju radnu atmosferu.

Koristeći isti sistem klasifikacije u četiri boje, koji je primenio u međunarodnim bestselerima Okruženi idiotima Okruženi psihopatama, Tomas Erikson prikazuje glavne razloge za nezadovoljstvo na poslu i nudi načine za njihovo prevazilaženje. Takva klasifikacija je poučna i zabavna i svakom čitaocu omogućava da lako zapamti i primenjuje pročitano.

Povezana vest:  „Tajna od milijardu dolara“ Rafaela Badzijaga u prodaji

Ne umeju da saslušaju, previše pričaju o sebi, a ponekad se i neprilično ponašaju. U određenim situacijama donose odluke kao da su vladari univerzuma, a u većini slučajeva sve zasnivaju na nekom vlastitom svetu, svetu koji je suludo jednostran. Prepoznajete li vaše nadređene?

Osrednji lideri vrebaju svaku šansu da za sve moguće pogreške okrive nekog drugog, ali to im pruža samo privremenu prednost, jer će i njihovi nedostaci izbiti na svetlost dana.

Povezana vest:  KONKURS ZA NAGRADE SVETSKE ORGANIZACIJE ZA INTELEKTUALNU SVOJINU U ČETIRI KATEGORIJE

Kvalitetno rukovođenje oslanja se na naročitu simbiozu koja vlada između zaposlenih i nadređenih, pri čemu obe strane treba da shvate koliko zavise jedna od druge. Život je prekratak da biste bili okruženi lošim uticajima. Nemojte dozvoliti da vam rđavi šefovi budu kamen spoticanja na razvojnom putu. Vreme je da uzmete život u svoje ruke iz grabljivih kandži loših rukovodilaca. Radi se o vašem životu!

Tomas Erikson rođen je 1965. godine u Švedskoj. Stručnjak je za društvene komunikacije, personalni trener, predavač i pisac. Proteklih dvadesetak godina obučavao je više od pet hiljada izvršnih direktora i menadžera kako bi postali bolje i delotvornije vođe. Jedan je od najprevođenijih švedskih autora. Njegova prva knjiga, Okruženi idiotima, prodata je u više od 2.500.000 primeraka širom sveta.

Povezana vest:  59. Oktobarski salon (Beogradski bijenale) počinje 20. oktobra

Duhovito napisana, nova knjiga Tomasa Eriksona Okruženi lošim šefovima dopašće se i čitaocima koji nisu pasionirani ljubitelji popularne psihologije. Možete je kupiti putem sajta www.vulkani.rs.