Knjiga doktora Džajlsa Jea Ishrana zapisana u genima pravi je izbor za one koji vode računa o svom zdravlju. Namenjena je svima koji imaju potrebu da se informišu o najnovijim nutrigenetskim istraživanjima i poboljšaju kvalitet svog života.

U ovoj inspirativnoj knjizi, koja će vas naterati da se zamislite, doktor Džajls Jeo demistifikuje mnoštvo različitih popularnih pristupa ishrani koji su danas dostupni, ispituje da li možemo da budemo metabolički zdravi a da ne budemo mršavi, i konačno, razmatra da li skorašnja otkrića na polju genetike mogu zaista da posluže u vremenu personalizovanih dijeta, koje su savršeno skrojene prema našim genima. Ishrana zapisana u genima je sistematska kritika dezinformacija o prehrambenim navikama zasnovanih na lošoj (ili nikakvoj) nauci.

Povezana vest:  Dobitnici nagrade Neven za "Urnebesnu fiziku" na Dečjim danima kulture

Zbog čega se sve više gojimo? Zašto neki ljudi teže skidaju kilograme od drugih? I zašto dijete ne funkcionišu?

Davanje moralne dimenzije hrani danas je izraženo i društveni mediji su toga puni. Zdrav život je sam po sebi postao moralno postignuće, a višak kilograma fizička manifestacija pohlepe, manjka samokontrole i lenjosti. U vremenu dezinformacija i pseudonauke, svet se sve više goji, a tvorci dijeta se bogate.

Povezana vest:  Mladi balet Teatra milanske Skale u Beogradu

Razumevanje biologije unosa hrane postalo je apsolutno neophodno ako želimo da efikasno rešimo problem gojaznosti i poboljšamo naše zdravlje u trenutnom prehrambenom okruženju. U sadašnjoj klimi postistinaIshrana zapisana u genima predstavlja odbranunauke zasnovane na dokazima nauke zasnovane na dokazimanauke zasnovane na dokazimanauke zasnovane na dokazimanauke zasnovane na dokazimanauke zasnovane na dokazima.

Povezana vest:  Danski pisac Alen Meškovič u avgustu u Kući za pisce

„Gotovo nepogrešiva knjiga, napisana informativnim ali i zabavnim stilom. Studija doktora Džajlsa o ljudskom apetitu obiluje uvidima i otkrićima koji su u toku sa savremenom naučnom misli. Antidijetetska knjiga kojoj možete da verujete.“ – Dejli ekspres

Učinite svoj život kvalitetnijim i poručite knjigu Ishrana zapisana u genima iz udobnosti svog doma, putem sajta www.vulkani.rs.