Izdavačka kuća Laguna više od dve decenije postavlja standarde u svetu izdavaštva. Posvećenost potrebama čitalaca najvažniji nam je princip u radu, a preko 4.500 naslova, Klub čitalaca koji broji 650.000 članova i Noć knjige kao najveća regionalna manifestacija naš su identitet.

Sada idemo korak dalje i sa velikom radošću i uzbuđenjem predstavljamo vam Bukmarker – časopis inspirisan ogromnom ljubavlju prema knjigama i kreiran tako da bude po meri knjigoljubaca.

Povezana vest:  Sutra počinje dečja manifestacija "Radost Evrope"

Raznovrsnost tema, praćenje trendova u svetu književnosti i izdavaštva i dobro proverene informacije glavni su parametri priča koje će naći svoje mesto u Bukmarkeru. Knjige o kojima se priča, kao i one o kojima će se tek pričati, relevantni, interesantni i intrigantni tekstovi o književnosti, intervjui i autorski tekstovi pisaca, samo su neke od rubrika koje će se naći među koricama časopisa.

Želja nam je da se u budućnosti i vi, dragi čitaoci, uključite u našu priču, da nam šaljete vaše ideje i da učestvujete u kreiranju sadržaja koji će na najlepši način predstavljati svet književnosti.

Povezana vest:  PET DOMAĆIH UMETNIKA U GALERIJI NEW MOMENT

A u prvom broju, između ostalog, saznaćete kako u doba „nove normalnosti“ izgleda rad velikih izdavačkih kuća poput Lagune, kako nastaju hit knjige, šta inspiriše naše bestseler autore, kao što su Mirjana Bobić Mojsilović i Siniša Pavlović, a šta vole da čitaju poznati – u rubrici Biblioteka poznatih ugostili smo džez pevačicu Lenu Kovačević.

Od srede 18. novembra ljubitelji knjige dobiće na poklon časopis Bukmarker pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj možete očekivati svakog meseca.

Povezana vest:  Radno vreme Narodnog muzeja za vreme praznika

Hrabro smo zakoračili u novi izazov i pozivamo vas da zajedno podelimo ljubav prema književnosti! Jer uvek ćemo za vas imati jednu priču više!