PARTS audicije 2016

Audicija za P.A.R.T.S. akademiju

Poznata svetska Akademija za savremenu igru P.A.R.T.S. sa sedištem u Belgiji, održaće 27. februara audiciju u Beogradu za nastupajuću akademsku godinu 2016-2019.
U ovoj instituciji tokom dvadesetogodišnjeg neprekidnog rada obrazovano je više od 400 stotine igrača i koreografa pod rukovođenjem najznačajnijih umetnika svetske plesne scene, među kojima i Ana Tereza De Kersmeker (Rosas kompanija).
Ovogodišnja audicija, koju organizuju Stanica servis za savremeni ples i Institut za umetničku igru u Beogradu, biće održana u prostorijama Institutu za umetničku igru u Beogradu, u ulici Bulevar vojvode Mišića 43.
P.A.R.T.S. je 2013. godine uvrstio i Beograd među gradove u kojima organizuje svoje audicije za predstojeću akademsku godinu, i na taj način pruža mogućnost mladim igračima da se u svojoj zemlji prijave za Konkurs ove prestižne institucije, navodi Marija Cvetković iz Stanice servisa za savremeni ples.
Ovogodišnja audicija održava se u Institutu za umetničku igru jer on jedini pruža uslove za zadovoljavanje strogih propozicija i standarda ove akademije.
Tokom prošle audicije P.A.R.T.S. stipendiju je dobio Lav Crnčević, učenik Baletske škole Lujo Davičo.
Detaljne informacije moguće je dobiti na www.parts.be ili pozivom na 011 41 40 420.

Povezana vest:  BUDI odveo Iskru u Diznilend