GTK-XB7 fotografija br. 3

Zabava može da počne sa novim Sony audio sistemima velike snage

Kompanija Sony predstavila je tri nova audio sistema velike snage koji pružaju sve neophodne elemente kako bi vaše kućne žurke bile nezaboravne, od moćnog zvuka i praktičnog dizajna do brojnih opcija za povezivanje i dinamičnih svetlosnih efekata.

Audio sistem GTK-XB7

Ovaj audio sistem odlikuje dizajn sa jednom kutijom i čine ga dva srednjetonska zvučnika od 16cm koji donose neverovatan zvuk i bombastičan bas. Korišćenjem DSP tehnologije koja istovremeno pametno obrađuje frekvencije u odnosu na izvor sadržaja i održava odličan kvalitet zvuka, nesvakidašnja Sony EXTRA BASS tehnologija čini da se muzika čuje i oseća snažnije. Zavodljive ritmove dodatno naglašavaju raznobojni svetlosni efekti koji prate muziku – linijska rasveta, strobo efekat ili osvetljenje zvučnika.
U senzacionalnom stereo zvuku možete uživati bilo da zvučnici stoje vertikalno ili položeno zahvaljujući opciji Multi Layout, dok Speaker Add funkcija trenutno udvostručuje snagu zvuka povezivanjem dodatne XB7 jedinice preko Bluetooth veze. Ovaj audio sistem vam pruža priliku da, pomoću NFC standarda, jednim dodirom preko Bluetooth veze puštate omiljene numere i muzičke liste sa pametnog telefona ili tableta, a povezivanjem preko USB priključka, istovremeno možete slušati muziku i napuniti bateriju ovih uređaja. Na raspolaganju je i audio ulaz za povezivanje sa MP3 plejerom ili drugim izvorom muzike, dok vam Sony SongPal aplikacija omogućava da raznovrsnim DJ efektima zabavite svoje goste.

Povezana vest:  Donosimo vam top pet aplikacija uz koje vreme brže prolazi

„Sve u jednom“ audio sistem MHC-GT4D

Ovaj line array sistem daje novu dimenziju kućnoj zabavi, bilo da organizujete veliku proslavu ili se opuštate uz film sa ukućanima. Nezavisne jedinice sistema GT4D postižu široku pokrivenost snažnim zvukom, koji možete dodatno pojačati priključivanjem zvučnika za ugrađenu ručku glavne jedinice. Funkcija MEGA BASS pruža dodatnu snagu niskim tonovima, a svaki takt prate i svetlosni efekti. Sistem nudi i DJ efekte kao što su skrečing, sempling i drugi kojima možete pokrenuti svoje goste na ples i dovedete atmosferu do usijanja. Dostupno je i upravljanje pokretima, pa možete da preskočite numere, podesite jačinu zvuka ili dodate efekte jednostavnim pokretom ruke. Ovaj sistem poseduje i praktične točkiće i ručku, pa žurka može da se nastavi u bilo kojoj sobi, dok je za još moćniji zvuk na raspolaganju funkcija Party Chain koja omogućava povezivanje i sinhronizaciju više GT4D sistema.

Povezana vest:  Samsung Galaxy S21 FE 5G od sada dostupan i u Srbiji!

Strastveni gledaoci televizije uživaće još više u svojim omiljenim programima uz GT4D sistem koji mogu jednostavno povezati sa televizorom pomoću HDMI priključka i podesiti ispod televizora u stilu trake sa zvučnicima. Tehnologija S-Force Front Surround upotpuniće doživljaj filmskih ostvarenja uz bogati okružujući zvuk.
Ovaj audio sistem nudi i mogućnost povezivanja sa MP3 plejerom preko audio ulaza, USB memorijom sa MP3 i WAV fajlovima, kao i telefonom kompatibilnim sa NFC standardom. Ukoliko ste nostalgični, uz GT4D se možete podsetiti svojih omiljenih numera sa CD-ova ili uživati u radio programu.

Povezana vest:  Kaspersky upozorava na online prevare koje se šire preko Threadsa

Audio sistem MHC-V11

Za ljubitelje kućnih zabava koji nemaju na raspolaganju mnogo prostora za ozvučenje velikih dimenzija, pravi izbor je audio sistem MHC-V11 sa dizajnom u jednoj kutiji. Srednjetonski zvučnik od 20cm i MEGA BASS funkcija pružiće dodatnu snagu ritmovima, a ukoliko poželite još snažniji zvuk, dostupna je i Party Chain funkcija za povezivanje više zvučnika. Ovaj sistem možete povezati sa USB memorijom ili pametnim uređajima preko Bluetooth veze, a na raspolaganju su i CD plejer i radio. Iskoristite priliku i organizujte karaoke takmičenje ili zadivite prisutne DJ efektima, a za atmosferu poput one u najboljim noćnim klubovima pobrinuće se plava LED svetla koja prate svaki takt.

Novi moćni Sony audio sistemi biće dostupni u prvom kvartalu 2016. godine.