Pozivamo Vas da zajedno ispratimo 2020. godinu, uz predstavu „Guliverovo novogodišnje putovanje“!

Adaptirana verzija predstave „Guliver“ u režiji Isidore Goncić biće izvedena u Malom pozorištu „Duško Radović“ 20.12. od 11 časova, 26. 12. od 15 časova i 27.12. od 12 časova.

Za sve one koji žele da pogledaju novogodišnju predstavu „Guliverovo novogodišnje putovanje“ iz udobnosti svoga doma, pripremili smo i online verziju!

Obećavamo Vam da ćete uživati u Guliverovim novogodišnjim putovanjima u daleke i neobične zemlje: Liliput, zemlju malih ljudi i Brobdingnag, zemlju džinova. Bilo da smo u Liliputaniji gde je sve malo, pa tako i Guliver nasuka svoj brodić u jednoj olujici i nađe se u pravoj pravcatoj nevoljici, ili da smo u društvu ne baš najbistrijih džinova, gde se Guliver sukobljava sa jednom džinovskom kuhinjskom muvom, zajedno sa Guliverom učimo o tome šta znači biti u nevolji, a šta pomoći nekome ko je u nevolji. Pomoć i opasnost mogu doći iz najneočekivanijeg pravca: ono što se činilo velikim može biti malo, a ono što se činilo malim – veliko! Guliver kroz ovu novogodišnju avanturu upoznaje nove ljude, nove kulture, i uči da bude bolji prema drugima.

Povezana vest:  Kulturna manifestacija "Momin krug" na Adi

Ima li lepše poruke za srećnu 2021. godinu!

Kako ovog decembra čuvamo i sebe i druge, osmislili smo način na koji ćemo deci doneti atmosferu novogodišnjih praznika. Organizovali smo Deda Mraza koji će se ovoga puta javiti iz svoje kuće na severnom polu, putem video poziva!

Šta su sve lepo uradila ove godine, deca će moći da čuju upravo od Deda Mraza koji će im na kraju razgovora otkriti i veliku tajnu koju svi željno očekuju. Gde im je ove godine ostavio poklone koje su poželeli?

Povezana vest:  Snažna ljubavna priča „Zavedena" od 7. jula u prodaji