Nadamo se da vam se dopao prvi broj časopisa Bukmarker koji smo kreirali tako da svaki knjigoljubac pronađe priču za sebe.

Iako je kreiranje vizuelnog identiteta i sadržaja prvog broja bio vrlo izazovan zadatak, osmišljavanje i priprema drugog broja bili su još veća odgovornost, jer želimo da opravdamo vaša očekivanja.

Zato smo za ovo praznično izdanje Bukmarkera pripremili mnogo ekskluzivnih tekstova.

Otvaramo broj razgovorom sa nobelovcem Peterom Handkeom i njegovim prevodiocem na srpski Žarkom Radakovićem, a nastavljamo sa zanimljivim intervjuima sa popularnim glumcem i piscem pesmica za decu Andrijom Miloševićem, autorkom bestselera „Crveni adresar“ Sofijom Lundberj, kao i sa nemačkim slavistom Robertom Hodelom, koji je napisao biografiju našeg velikog pisca Dragoslava Mihailovića „Reči od mramora“.

Povezana vest:  Lagunin klub čitalaca je dobio 450.000. člana!

Kako je kraj godine prilika za sumiranje svega što smo u njoj uradili, tako su svoje mesto u ovom broju našle najbolje knjige savremene književnosti, kao i klasici za sva vremena – naravno, uz sve ostale rubrike koje ste zavoleli u prvom izdanju, poput Tajni pisaca, Delfi kutka, kolumni, preporuka knjižara ili Novog ulova.

Povezana vest:  Priče otete od tmine - predstavljena knjiga Vuleta Žurića "Heroji i gubitnici"

Od petka 18. decembra časopis Bukmarker dobijate na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj možete očekivati svakog meseca.

Podsećamo i da je u toku manifestacija Noć knjige, u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, uz poštovanje svih mera bezbednosti, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs (isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna).

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige su 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Povezana vest:  Tradicionalni novogodišnji operski gala koncert 13. januara u Narodnom pozorištu u Beogradu

Osim ponude više od 50.000 naslova, odličnog izbora gift programa i fantastičnih popusta, spremili smo za vas i sjajne poklone. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu, naslovi drugih izdavača kao i originalni pokloni.

Uživajte u čitanju!

PHOTO: Laguna press