Nakon nekoliko nastupa u kultnom prostoru Kombank Dvorane u okviru Stand up večeri domaćih, ali i stand up komičara iz regiona, Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis nastupiće samostalno u Velikoj sali Kombank Dvorane 12. marta u 19h. Bridžis će u okviru nastupa ŠIFRA F40.01 pokazati zašto važi za jednog od najpopularnijih stand up komičara u Srbiji, te se smatra i jednim od utemeljivača domaće stand up scene. U skladu sa epidemiološkim merama, nastup će biti održan pred maksimalnim brojem od 500 ljudi.

Predstava „šifra F:40.01“ je „mini autobiografija prolaska raznoraznih stanja koja ograničavaju svakoga od nas“.Takođe, kroz predstavu će Bridžis slikovitim glumačkim sentencama prikazati  svoje suočavanje  sa strahovima koji parališu čoveka i metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio.

Povezana vest:  "Neverstvo: Vodič za suočavanje i prevenciju" u prodaji

Neša će publiku povesti na to putavanje iz svojih ličnih iskustava, bez predrasuda, a kako kaže uoči nastupa, veruje da će publika sa  njegove predstave otići prepuna utisaka i sa potpuno novim pogledom na svet. „Zašto se predstava zove ŠIFRA F 40.01 –  publika će morati i lično da se uveri, a siguran sam da će se mnogi pronaći u njoj“, napominje Bridžis.

Povezana vest:  Multimedijalni spektakl otvara treći Kaleidoskop kulture

Nenad Danilović rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 7  sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000  profesionalnih nastupa.

Povezana vest:  Izložba fotografija Timoti Bajforda

U okviru svojih nastupa obišao je celu Srbiju i Evropu, a pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… Pored prestižnih festivala bio je učesnik Treće sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato, kada je osvojio treće mesto.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.