Za njega kažu da je grad dobrih domaćina, a statistika pokazuje i da je najmlađi grad u Srbiji i jedan od najmlađih gradova u Evropi u kome skoro polovinu stanovnika čine mladi do 35 godina starosti. Novi Pazar, grad uzbudljive istorije i autentične kulture postaće bogatiji za knjižaru u centru grada, u pešačkoj zoni, osmišljenu po svetskim standardima!

Delfi knjižara i Lagunin klub čitalaca otvaraju svoja vrata 1. marta 2021. za sve ljubitelje knjige, i to na adresi 28. novembra 41.

Povezana vest:  Vesna Dedić, autor najprodavanije knjige u "Laguni"

U prijatnom ambijentu na 76 m² čitaocima će biti dostupni najveći hitovi domaćih i svetskih pisaca u izdanju Lagune i najtraženije knjige drugih izdavača. Knjižara će vam ponuditi i sjajan izbor gift programa.

Kao poklon svim Novopazarcima, od 1. do 3. marta, učlanjenje u Lagunin klub čitalaca koji donosi sjajne popuste tokom cele godine biće besplatno, a knjige sa Laguninih top-lista beletristike, publicistike i Male Lagune biće snižene 30%, a spremili smo i poklone uz svaku kupovinu.

Povezana vest:  Duh Francuske u Svilari: Otvorena izložba Lotrekovih radova

Obavezno potražite i novu knjigu „Ljudi bez grobova“ Novopazarca Enesa Halilovića, jednog od naših najvažnijih savremenih pisaca, za koju je dobio Vitalovu nagradu.

Neka Delfi knjižara i Lagunin klub čitalaca postanu vaše omiljeno mesto u Novom Pazaru!