Od autorke bestseler serijala „Sedam sestara“ stiže nam još jedna očaravajuća priča o tajnama i zaboravljenoj prošlosti.

London, 1995.

Ser Džejms Harison, jedan od najvećih glumaca svoje generacije, preminuo je u devedeset petoj godini života i ostavio ne samo ožalošćenu porodicu već i šokantnu, razornu tajnu koja može da uzdrma englesko društvo do srži.

Džoani Haslam, ambicioznoj mladoj novinarki, dodeljen je zadatak da napiše članak o ser Džejmsovoj sahrani. Ispraćaju prisustvuju mnoge svetski poznate ličnosti. Ali pod plaštom glamura, Džoana otkriva mračnu priču o pismu ser Džejmsa Harisona čiji je sadržaj očajnički skrivan duže od sedamdeset godina. Kad je pronikla kroz koprenu laži, shvatila je da postoji i druga strana koja pokušava da je spreči da otkrije istinu. I da ne preza ni od čega da dođe do pisma pre nje.

Povezana vest:  Predstava mladih umetnika "Posle igre" u DOB

Knjige Lusinde Rajli prevedene su na preko trideset jezika i prodate u više od 15 miliona primeraka širom sveta. Sandej tajms i Njujork tajms proglasili su njene romane za bestselere.

Roman „Ljubavno pismo“ Lusinde Rajli u prodaji je od utorka 2. marta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Povezana vest:  Koliko dobro poznajete svoje komšije?