Najbolji poklon za Osmi mart, najiskreniji izraz ljubavi i poštovanja svakako je knjiga. Kad nekome darujete knjigu, poklanjate mu iskrene emocije, nezamenljivo iskustvo i vreme koje će posvetiti sebi, hraneći dušu. Zbog svih dama, važnih žena koje su nam podrška i motivacija, Vulkan izdavaštvo je spremilo fenomenalnu osmomartovsku akciju!

Samo u periodu od 1. do 8. marta, na sajtu www.vulkani.rs, bićete u prilici da kupite najbolje knjige Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama! Na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatni popust od 8%! Ukoliko se odlučite za kupovinu tri ili više knjiga, dobijate još 10% popusta! A kako bi poklon stigao brzo i na najbezbedniji način, za vreme trajanja akcije isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Povezana vest:  Izložba slika Danice Masniković u KomBank Art holu „Art animals - blue"

Na sajtu Vulkan izdavaštva pronaći ćete najbolji poklon za osobu do koje vam je stalo. Izbor je na vama. Opredelite se za savremene romane najaktuelnijih svetskih i domaćih pisaca, nagrađivane bestselere, najznačajnija klasična dela svetske i srpske književnosti, romane svih žanrova.

* Akcija traje od 1. do 8. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva.
** Kupovinom putem sajta, za vreme trajanja akcije ostvarujete dodatni popust od 8% na redovni popust od 20%. Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, dobijate i dodatnih 10% popusta.
*** Isporuka knjiga kupljenih za vreme trajanja akcije na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Povezana vest:  Dom omladine pozvao umetnike da prijave projekte za 2011.