Ako ste ljubitelj intrigantnih ljubavnih priča, imate razlog da budete srećni, jer je pred vama novi roman Eloize Džejms – Vojvoda je samo njen!

Čitaoci širom sveta oduševljeni su načinom na koji ova autorka piše o ljubavi i strasti, o smernim vojvotkinjama i vojvodama nemirnog duha. Svaka knjiga koju objavi Eloiza Džejms nalazi se u samom vrhu liste bestselera Njujork tajmsa, a Vulkan izdavaštvo predstavlja njene romane domaćoj čitalačkoj publici. Vojvoda je samo njen je knjiga koja je fascinirala čitaoce širom sveta, prevedena je na više od 15 jezika i prodata u višemilionskom tiražu, a sada može biti i vaš beg od svakodnevice i pružiti vam nezaboravne trenutke.

Povezana vest:  Jelena Bačić Alimpić u Tivtu

Leopold Dotri, ozloglašeni vojvoda od Vilijersa, mora da se oženi brzo, i to ženom plemenitog porekla – ali, avaj, njegov izbor je skroman. Kćerka vojvode od Montagjua, Elenor, izvanredno je lepa i vanserijski inteligentna, i Vilijers će se veriti s njom bez daljeg odlaganja.

Razapet između logike i strasti, između svog uma i svojih snova, Vilijers će se naći na samoj ivici neprikladnosti. I tek kada bude branio čast žene koju voli, shvatiće da najveća opasnost ne leži u dvoboju, već u njegovom krevetu i srcu.

Povezana vest:  Premijera predstave MAJKE Hleb teatra u Bitef teatru

„Eloiza Džejms opet briljira!“ – Romantic Times Book Reviews

Ne gubite vreme, putem sajta www.vulkani.rs kupite primerak neponovljivog ljubavno-istorijskog romana Vojvoda je samo njen. Priča o ljubavi i strasti koje mogu da se osete, raskošna epoha u kojoj se odigrava radnja i živopisni likovi učiniće ovaj roman jednom od vaših omiljenih knjiga.

Za sve ljubitelje romana Eloize Džejms imamo sjajne vesti! Samo na sajtu www.vulkani.rs do 11. marta kupovinom nove knjige Vojvoda je samo njen, ostvarujete dodatnih 20% popusta, na već postojećih 20% za kupovinu druge knjige pomenute autorke. Dostava na teritoriji Republike Srbije za vreme trajanja akcije je besplatna!

Povezana vest:  Nedelja modernog stripa u galeriji New Moment