mesec-ljubavi-laguna

Od danas u svim Delfi knjizarama – akcija Mesec ljubavi
 
Laguninim klubovima čitalaca od danas 10. februara do 10. marta 2012. godine, važiće prodajna akcija koju smo nazvali Mesec ljubavi. Uz popust od 30% na koji se dodaju i vaši članski popusti moći ćete da kupite 100 odabranih naslova za nju i njega.
Dodatni popust na količinu neće važiti.
U knjižari Delfi SKC pored redovnog popusta od 15% za Lagunine knjige važiće i dodatni popust od 30% za naslove na akciji Mesec ljubavi.
Spisak naslova na akciji Mesec ljubavi možete videti na sajtu www.laguna.rs.
Akcija će važiti i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.
U okviru Meseca ljubavi Laguna i Delfi knjižare na Dan zaljubljenih u utorak 14. februara 2012. godine organizuju prigodan program.
Od 12 do 18 sati pozivamo sve ljubavne parove da sačuvaju svoj ljubavni trenutak uz Gogo book. Naime svi parovi koji žele da ovekoveče svoju ljubav imaće mogućnost da ih tim stručnjaka profesionalno fotografiše, a uz zanimljivu pozadinu i najlepše ljubavne rečenice od fotografija koje će nastati tog dana Gogo book će dizajnirati knjigu fotografija. Ova knjiga fotografija moći će besplatno da se preuzme sa sajta www.laguna.rs i www.gogobook.com. Ako volite i ako ste voljeni obezbedite svoje prisustvo u jedinstvenoj Valentine’s day book.
Od 14 časova ljubav će baletskom igrom iskazati igrači Narodnog pozorišta Sandra Stojanović i Igor Pastor. Ljubav je hrana jer ako čoveka ne ispunjava ljubav, onda je sve drugo jedna velika praznina. Ljubav ima najveću moć, a posetioci u Delfi knjižari SKC biće u prilici da vide kako se ljubav iskazuje igrom.
Od 16 časova pripremamo modni performans pod nazivom Modne ljubavne iskre by Milena Radović i Drina Pešić. Poznata beogradska dizajnerka i jedna od najlepših balerina i voditeljki otkriće vam tajne dobrog oblačenja i koje to sitnice treba da začine garderobu za Dan zaljubljenih. Modele će nositi poznate voditeljke i manekenke.
Od 18 časova, inspirisani knjigom Sve je to ljubav! Natalije Dević organizujemo tribinu istog naziva. O ljubavi, pored Lagunine autorke govoriće i Petar Vagić, trener zavodničkih veština.
Za sve kupce čiji računi budu preko 1000 dinara, obezbedili smo kozmetiku Golden Rose.
Lepe poklone pripremili smo i kupcima koji posete knjižaru Delfi u Knez Mihailovoj. Poklone u ovoj knjižari obezbedio je Avon.

 

Povezana vest:  U PREPUNOJ SALI BIOSKOPA CINEPLEXX PUBLIKA APLAUDIRALA ŽELJKU LUČIĆU TOKOM DIREKTNOG PRENOSA VERDIJEVOG „OTELA" IZ METROPOLITEN OPERE