Vulkan izdavaštvo ima sjajne vesti za svoje verne čitaoce! Zbog velikog interesovanja i ogromne potražnje za knjigama, specijalna akcija tokom koje možete kupiti 4 knjige za neverovatnih 999 dinara nastavlja se do 21. marta!

Samo na sajtu www.vulkani.rs do 21. marta možete kupiti 4 knjige po ceni od 999 dinara! Kako bi kupovina knjiga bila sigurnija i bolja, u toku akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna! I to nije sve, spisak knjiga koje su na akciji upotpunjen je novim naslovima. Kompletan spisak knjiga koje su obuhvaćene akcijom možete pogledati putem linka.

Kako biste na najbolji mogući način iskoristili predstojeći vikend, preporučujemo vam nekoliko naslova.

Povezana vest:  Belgija odala počast Adolfu Saksu, izumitelju saksofona

Roman Bornova pravila je pravi izbor za ljubitelje uzbudljivih trilera punih akcije. Pred Bornom je možda najteži izbor do sada: politička budućnost sveta ili život njemu najdražih osoba. Džejson Born suočava se sa nemogućim zadatkom. Angažovan je da glumi dvojnika visokog vladinog ministra na samitu u Kataru kako bi ga zaštitio od pokušaja atentata. Iznenada, naoružani ljudi upadaju u prostoriju i ubijaju sve osim Borna.
 
Stiv Beri, jedan od vodećih pisaca današnjice, obradovao je svoje čitaoce knjigom Kraljevska prevara, u kojoj fragmenti istorije grade neponovljivu priču. Koton Malon u Engleskoj upada u mračnu zaveru koja potiče iz doba dinastije Tjudor – zaveru koja može da uzdrma Veliku Britaniju iz kraljevskog temelja. CIA i MI6 nadmeću se ko će prvi razotkriti misteriju, ali ni za Malona, koji je na odmoru sa sinom Garijem, nije u pitanju obična akcija.

Povezana vest:  17. Međunarodno takmičenje solo pevača „Lazar Jovanović“

Magični roman Ljubila sam Tolstoja je idealan za ljubitelje romantičnih priča i ruskih klasika. Kada se Lukas pojavi, Ana shvata da uopšte nije onakav kakvim ga je zamišljala. Ne izgleda kao umetnik, mada mu te kožne pantalone stvarno dobro stoje. I dobro, jeste visok i zgodan… Nakon propalog sastanka, Ana se raduje što se nalazi na prvom predavanju iz ruske književnosti. Kada se vrata amfiteatra otvore i on uđe – ovoga puta u odelu – ne preostaje joj ništa drugo nego da poželi da pobegne. Ili da se sakrije. Ili da jednostavno nestane.
 
* Akcija traje do 21. marta i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.
** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.
*** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, do 21. marta, potrebno je da poručite četiri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti.

Povezana vest:  Otkrivene spomen ploče Desanki Maksimović i Branku Ćopiću