Edukativna knjiga za decu uzrasta od 5 do 7 godina Slikovna enciklopedija: Zašto i kako? obogatiće znanje naših najmlađih čitalaca interesantnim činjenicama. Uz divne ilustracije i fotografije učenje će postati prava zabava. Mali radoznalci, razigrajte svoj um!

Zašto nam ispadaju mlečni zubi? Kako žirafa pije vodu? Zašto se plače od luka? Na ova i mnoga druga pitanja naći ćete odgovore u ovoj slikovnoj enciklopediji, a zahvaljujući divnim ilustracijama i mnoštvu slika, lako ćete zapamtiti važne činjenice o životinjama, prirodi, ljudskom telu, nauci i svakodnevnom životu.

Povezana vest:  Beogradski festival svetla od 1. do 8. septembra

Ako ste radoznali i želite da obogatite svoje opšte znanje, edicija Slikovna enciklopedija je pravi izbor za vas! U knjigama iz ove serije pronaći ćete mnoštvo zanimljivih činjenica, a vaše čitalačko iskustvo upotpuniće divne ilustracije i fotografije kojima su ove knjige obogaćene.

Slikovna enciklopedija: Zašto i kako? podstaći će kreativnost vašeg deteta, pomoći će mu u procesu edukacije i pokazati koliko učenje može da bude zanimljivo. Knjigu možete kupiti putem sajta www.vulkancic.rs.

Povezana vest:  Sinoć održana tribina „Petrovaradinska tvrđava kao razvojni potencijal Novog Sada - revitalizacija i problemi u praksi"