Roman Gabrijele Levi Randevu sa nesanicom odiše nežnošću, najfinijim i najiskrenijim emocijama i krije u sebi dašak Francuske. Čitaoci koji vole dirljive priče i ljubavne drame uživaće u svakoj stranici knjige koja je, za sada, prevedena na desetak svetskih jezika.

Pet stranaca. Hiljadu noći bez sna. Savršen protivotrov strahu od samoće, nežna i uverljiva priča koja uliva nadu. Kler, Lena, Mišel, Erve i Žak jedva se poznaju i imaju samo jedno zajedničko: noći bez sna. Iako svako na svoj način, svi su došli do svojih granica.

Povezana vest:  Telekom Srbija obogatio školske biblioteke širom Srbije

Nadajući se da će se rešiti te muke koja ih svakog dana sve više isključuje iz društva i normalnog života, odlučuju da učestvuju u grupnoj terapiji. Usporeni, nervozni, ovi sastanci isprva deluju besmisleno. S vremenom će razgovori početi da teku. Kroz prizmu nesanice, stvoriće se neočekivane veze, podeliće se priznanja, otkriće se tajne. Noći će sada postati neobična pozornica prepuna neverovatnih situacija, a pet potpunih stranaca shvatiće da su sličniji nego što su mogli i da pomisle.

Povezana vest:  Koncert J.Jovanović odložen za 28. april

„Uz mnogo nežnosti i humora, autorka se bavi ozbiljnom temom.“ – Figaro

Ukoliko volite da se prepustite knjizi koja ostavlja jak utisak i kojoj ćete poželeti da se vratite, pravi izbor za vas je Randevu sa nesanicom. Roman možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs