Povodom Međunarodnog dana knjige za decu, koji je ustanovljen 1967. godine odlukom Uneska, Vulkančić vam preporučuje najbolje knjige, kojima možete obradovati vaše mališane. Štivo uz koje se znanje stiče kroz igru, a um i mašta dosežu nove granice, ulepšaće odrastanje vašeg deteta i podstaći ga da sanja i ostvaruje velike snove.
Vulkančić je za vas napravio najbolji izbor najnovijih naslova za najmlađe.

Međunarodni dan knjige za decu obeležava se na dan rođenja Hansa Kristijana Andersena, tvorca nekih od najlepših priča uz koje su rasle generacije mališana širom sveta. Andersenove Najlepše bajke, raskošno ilustrovani klasici dečje književnosti, uvešće male knjigoljupce u magični, očaravajući svet.

Povezana vest:  Specijalni popust u knjižarama Delfi uz kreditne kartice Banca Intesa

Mijau modna kuća: Superzvezde Mijau modna kuća: Dan sa prijateljima su savršene knjige sa aktivnostima za devojčice uzrasta od 3 do 5 godina. Pored stranica koje se boje, knjige sadrže i mnoštvo nalepnica za ukrašavanje koje se mogu koristiti iznova i iznova. Bojenje i lepljenje podstiču na kreativnost i razvijaju motoričke sposobnosti. Osim toga, priuštiće vašim devojčicama sate dobre zabave.

Knjiga Priče o sreći je zbirka pažljivo odabranih priča, obimom i sadržinom prilagođenih čitaocima uzrasta od 5 do 7 godina, koji se prvi put susreću sa samostalnim čitanjem. Kratke i vesele priče prate tople ilustracije Tonija Vulfa, koje će vašeg mališana podstaći na čitanje i doprineti da u njemu uživa.

Povezana vest:  Glumačka ekipa "Prijatelja" najavila premijeru predstave za 16. februar

Edicija Mislite kao donosi naslove uz koje će deca naučiti zanimljivosti iz života svetskih velikana i o njihovim dostignućima. Knjiga Mislite kao Albert Ajnštajn je idealna za radoznale čitaoce uzrasta od 9 do 12 godina. Istražite um velikog naučnika, analizirajte odakle potiče njegova genijalnost i kako se ona prepliće sa strašću, umetnostima, maštom i intuicijom. Kroz Ajnštajnov način razmišljanja naučićete kako da izvučete najbolje iz svog uma.

Povezana vest:  Otvorena izložba „To se nije dogodilo“ sekcije proširenih medija ULUS u Bioskopu Balkan

Ukoliko vaše dete interesuje čudesni svet grčke mitologije, koji nastanjuju bogovi, heroji i raznovrsna izuzetna stvorenja, edukativna knjiga Grčki mitovi zadovoljiće njegovu radoznalost. Zaplovite s Jasonom i Argonautima, uhvatite se ukoštac s kalidonskim veprom zajedno s Atalantom, popnite se na Olimp i stanite pored vrhovnog boga Zevsa.

Sve ove knjige, kao i mnogo drugih naslova za decu možete poručiti putem sajta www.vulkancic.rs.