Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare pozivaju vas na Dečje dane kulture od 21. do 25. aprila.

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, očekuju vas veliki popusti na knjige za decu i mlade.

Popust na Lagunina izdanja za jednu knjigu za decu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Naslove na akciji možete pogledati ovde.

Na sajtu delfi.rs navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja i neće moći da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača i odabrani gift program biće na popustu od 20% do 40%.

Uz svaku kupovinu Laguninih naslova sa prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja, a isporuka će biti besplatna za sve porudžbine naslova na akciji preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije, i važiće samo za naslove i gift program koji su na akciji.

Povezana vest:  Vikimedija Srbije proslavlja 12 godina rada i 10 godina od prvog članka u okviru Obrazovnog programa

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, a navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

Pred sam početak Dečjih dana kulture u knjižare stiže zanimljiva knjiga Nila Gejmena „Gusarski gulaš“ – vesela, prava gozba od poeme, sa svim sastojcima od kojih se može skuvati sjajna knjiga! Tu je i Gejmenova knjiga „Od i Ledeni Divovi“, čarobna avantura sa predivnim ilustracijama Krisa Ridla o hrabrom vikinškom dečaku i likovima iz nordijske mitologije.

Povezana vest:  Izdavačka kuća Laguna poklonila knjige Dečjem kulturnom centru u Beogradu

Fenomenalan izbor za najmlađe čitaoce su i knjige „Perla, leteći jednorog“, „Žirafe ne znaju da plešu“, kao i prelepe zbirke priča „Laku noć, deco“ i „Narodne priče i umotvorine za decu“. Veoma je interesantna i knjiga „Moj atlas sveta“, koja sadrži zanimljive činjenice o običajima, jezicima, kulturama i prirodi i zanimljivostima o umetnosti, tehnologiji, ekonomiji i sportu.

Knjige za decu znaju i za različite oblike postojanja! Uz rešetkastu foliju odštampane ilustracije počinju da se kreću, kao u knjizi „Lukina svemirska avantura“. Okretanje točkića u knjizi „Kako se osećaš, tigriću?“ naučiće mališane da razlikuju osećanja, a „Moji prvi 1, 2, 3“ je interaktivna knjiga uz koju će dečica naučiti da broje do pet, a stranice su od filcane vune – ručice će hteti da diraju velike mekane brojeve i predivne sličice u ovoj divnoj knjizi. I to su samo neke od zanimljivih knjiga uz koje će se deca zabaviti ali i naučiti mnogo toga o svetu koji ih okružuje.

Povezana vest:  Obradujte voljenu osobu za "Dan zaljubljenih"

Očekuju vas i mnogi drugi odlični naslovi za decu i mlade – „Petar Pan“, „Mali dimničar“, „Otkačena škola 4“, „Škola lepih manira gospođice Mile“, „Urnebesna istorija“, „Anjin svet“, „Najzabavnije igre i izazovi“, „Rat cipela“ i mnogi drugi koje tokom trajanja ove fenomenalne manifestacije možete nabaviti po specijalnim cenama.

Dobro se pripremite za Dečje dane kulture, dane velikih popusta! Odaberite knjige za svoju biblioteku ili za najbolju drugaricu ili druga! Čekamo vas od 21. do 25. aprila. Budite u igri sa knjigom!