Laguna i Delfi knjižare pobrinuli su se da tokom uskršnjih i prvomajskih praznika ne budete uskraćeni za knjige koje želite da čitate.

Knjižare Delfi/Laguna će u petak, 30. aprila, raditi do 18 sati.

U subotu, 1. maja radiće knjižare u tržnim centrima koji će biti otvoreni, dok će knjižara Delfi „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 u Beogradu biti otvorena od 12.00 do 21.00.

Povezana vest:  „Najbolje od mene" Nikolasa Sparksa od ponedeljka u prodaji

U nedelju, 2. maja knjižare Delfi/Laguna neće raditi.

U ponedeljak i utorak, 3. i 4. maja knjižare će imati redovno radno vreme.

Do utorka 4. maja sve što poručite preko sajta laguna.rs i delfi.rs besplatno stiže na vašu adresu na teritoriji Republike Srbije u najkraćem roku – bez obzira na iznos!

Takođe vas očekuje količinski popust od čak 15% na tri i više poručenih knjiga u izdanju Lagune, na knjige drugih izdavača i knjige na stranim jezicima.

Povezana vest:  Kretivni centar objavio specijalno izdanje romana Jasminke Petrović Leto kada sam naučila da letim

Ovo je sjajna prilika da nabavite ‚knjigu „24 sata u staroj Kini“ koju je napisala Jiđije Džuang ili izvanredan nastavak generacijama omiljenog romana „Male žene“, „Mali ljudi / Džoini dečaci“ Luize Mej Olkot. Ako ste anksiozni, rastrzani na sto strana i nezadovoljni životom, poslednji deo trilogije „Suludo bogati Azijci“ Kevina Kvana, „Muke bogataša“, sigurno će vam izmamiti osmeh na lice.

Povezana vest:  Prvi roman kultnog reditelja - "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina u prodaji od 17. maja

Na sajtu delfi.rs dostupno je više od 4.000 naslova u izdanju Lagune i preko 100.000 knjiga drugih izdavača i ostalih artikala, a sve besplatno stiže do vas od 29. aprila do 4. maja.

Laguna i Delfi knjižare su uvek tu za vas!