Povodom predstojećih praznika Super Vero je rešio da iznenadi i najmlađe i zato je samo za njih u goste pozvao pravog Uskršnjeg zeku. U Super Vero objektu na Novom Beogradu deca su imala priliku da sa njim popričaju, prenesu mu svoje uskršnje želje, ali i da ih roditelji fotografišu. I tom prilikom ispoštovane su sve mere Vlade Republike Srbije u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom.

Povezana vest:  Svetsko iskustvo za učenike iz Srbije

Vesela atmosfera, ukrašena šarenim jajima i balonima, nagovestila je dolazak najvećeg praznika, a kao nagradu za radoznalost i želju da razgovaraju sa Uskršnjim zekom, deca su dobila mali znak pažnje – čokoladnog zeca i balone. Najvažnije, da je ovo bila prilika da sa sobom ponesu i uspomene koje će ih uvek pratiti.

Uskršnji zeka deci je poznat iz crtanih filmova i priča koje kažu da će ih darivati ako su tokom godine bila dobra. To je još jedan razlog zbog koga mu se uvek iznova obraduju. Nama odraslima poznato je i da je on simbol rađanja, mladosti i onog najvažnijeg – zdravlja. Stoga je njegovo prisustvo podstaklo nadu da ćemo u danima pred nama imati više prilika za okupljanja i slavlja.

Povezana vest:  Eucerin.rs - 100 godina medicinskih saznanja o koži sada na jednom mestu

U susret jednom od najznačajnijih hrišćanskih praznika, Super Vero svim svojim potrošačima želi da praznike provedu u krugu porodice, uživajući u zajedničkim aktivnostima, prazničnoj atmosferi, veseloj dekoraciji, kao i tradicionalnim uskršnjim đakonijama.

Srećan Uskrs!