zlatni sefMisteriozno blago na facebooku!

Zar niste oduvek maštali da jednog dana, kao u filmovima, poput svog omiljenog junaka, pronađete skriveno blago? Umesto da putujete u daleke krajeve, merite stope, obeležavate skriveno mesto i kopate do cilja, ovog leta imate mogućnost da dođete do „zlata“ direktno iz svoje sobe.
Na Facebook-u se nedavno pojavio misteriozni Zlatni sef! Kada su korisnici saznali da se u njemu krije pravo malo bogatstvo, fenomenalan retro skuter i još 74 vredne nagrade, a da pri tome, sef nema čuvara, teško je bilo sačuvati tajnu o njemu. Da biste došli do „blaga“ koje se u njemu krije, potrebno je da pratite tragove u prostoriji u kojoj se sef nalazi, pronađete skrivene brojeve i od njih sastavite šifru kojom ćete ga otvoriti. Svakoga dana imate 10 šansi da, poput pravog Šerloka Holmsa, otkrijete dobitnu kombinaciju i odmah osvojite retro skuter ili neki od drugih poklona.
Uživite se u ulogu starog znalca, sledite intuiciju i prvi „provalite“ Zlatni sef. Slatki ukus pobede osetićete odmah, jer će nagrada istog trenutka biti upravo u vašim rukama.

Povezana vest:  RASPUST UZ BAKUGANE U DELTA CITYJU