Knjige iz edicije Piši-brišiSlova i Brojevi idealne su za prve korake u učenju. Koristeći mehanizam za brisanje i obrisivi flomaster, mališani će naučiti, ali i uvežbati pisanje slova i brojeva.

Knjiga Piši-briši: Slova idealna je za buduće školarce. Uputstva za korišćenje su jednostavna, a igra i zabava neće izostati. Knjiga sadrži mehanizam pomoću kog će mališani lako obrisati ako nisu zadovoljna rezultatom.

Povezana vest:  Međunarodna nagrada „Knjige za mir“ za Princezu Katarinu

Zahvaljujući knjizi Piši-briši: Brojevi, deca će na zanimljiv način naučiti da pišu brojeve od 1 do 20. Obrisivi flomaster i stranice na kojima ne ostaju tragovi omogućuju da se knjiga koristi iznova i iznova.

Uz ove edukativne knjige, deca će razvijati i svoju kreativnost. Zahvaljujući mehanizmu kojim se lako obriše svaki pokušaj kojim dete nije zadovoljno, knjige su idealne za vežbanje pisanja slova i brojeva. Zanimljiv oblik knjiga učenje će učiniti još zabavnijim, tako da će budući školarci savladati veštinu pisanja brzo i lako.

Povezana vest:  Jovica Aćin dobitnik Njegoševe nagrade za roman "Srodnici"

Knjige Piši-briši: Slova i Piši-briši: Brojevi idealan su poklon za svakog mališana. Možete ih poručiti putem sajta www.vulkancic.rs.