Nove knjige u izdanju Vulkančića Isidora Mun ide na spavanjac kod drugarice i Isidora Mun i magične aktivnosti povešće vas u nove duhovite avanture omiljene junakinje. Deca uzrasta od 7 do 9 godina imaće priliku da sa neobičnom i jedinstvenom devojčicom, koja je oduševila čitaoce širom sveta, uživaju u nezaboravnim dogodovštinama!

Serijal knjiga o Isidori Mun, nastao iz pera spisateljice Harijet Mankaster, jedan je od najprevođenijih i najvoljenijih serijala za decu širom planete. Neponovljive vragolije, čarobne ilustracije i simpatični junaci potpuno su prilagođeni uzrastu čitalaca, zbog čega zauzimaju posebno mesto u srcima najmlađih.

Povezana vest:  Promocija novog kapitalnog izdanja Filmskog centra Srbije - Piščevo putovanje: Mitska struktura za pisce Kristofera Voglera

U knjizi Isidora Mun ide na spavanjac kod drugarice upoznaćete Zoi, Isidorinu drugaricu. Isidora je veoma uzbuđena, jer nikada ranije nije išla kod drugarice na spavanjac! Uz tortu koju treba da naprave, ponoćnu gozbu i beskrajno ćaskanje, one jednostavno moraju ostati budne cele noći kako bi sve to postigle.

Uz knjigu Isidora Mun i magične aktivnosti možete postati baš kao ona. Moći ćete da se pretvorite u vilu ili vampira i stvorite najmagičnije ukrase. Dizajnirajte i napravite čarobni štapić, vilinsko-vampirski dnevnik ili vilinski stalak za olovke. Zabava je zagarantovana!

Povezana vest:  Zakoračite u čudesan svet čitajući Atlas mitova

U serijalu knjiga o Isidori Mun, devojčici koja je pola vila, a pola vampir, saznaćete sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Isidora shvata da pripadati različitim svetovima može biti i te kako zabavno! Ovoga puta povešće vas u avanturu prepunu zanimljivih aktivnosti u kojoj ćete mnogo toga naučiti.

Obe knjige možete poručiti već danas putem sajta www.vulkancic.rs.

Povezana vest:  48. BEMUS - Veče srpskih kompozitora, sreda 26. oktobar, Kolarac