Izgubili ste veru u sebe? Tražite rešenje, smernicu ili utehu? Pred vama je sjajna knjiga dr Rasa Harisa Zamka sreće, koncipirana na njegovom ličnom iskustvu.

Ova knjiga je zasnovana na sve brojnijim naučnim istraživanjima, koja pokazuju da smo svi upali u moćnu psihološku zamku. Vodimo svoje živote koristeći veliki broj neupotrebljivih i netačnih verovanja o sreći – ideja široko rasprostranjenih u društvu samo zato što „svi znaju da su one istinite“. Dobra vest je da, iako ne možemo izbeći bol, možemo da naučimo da s njim mnogo lakše izlazimo na kraj – da za njega napravimo mesta, da se uzdignemo iznad njega i stvorimo život vredan življenja.

Povezana vest:  Milošu Loliću austrijska nagrada "Nestroj"

Terapija prihvatanjem i posvećenošću, na kojoj je zasnovana ova knjiga, jeste empirijski podržan pristup koji podrazumeva novu i neočekivanu taktiku za postizanje sreće i zadovoljstva u životu. Život vođen vrednostima uvek će doneti više zadovoljstva od života vođenog ciljevima. Prijatna osećanja će doći i otići, baš kao i svako drugo osećanje koje ste ikada imali u životu. Zato im dozvolite da se dogode spontano, dok ste usredsređeni na življenje po vrednostima. Uživajte u njima i cenite ih kada se pojave, ali nemojte se grčevito držati za njih! Kao i sa svim drugim emocijama, samo im napravite mesta i pustite ih da dolaze i odlaze po volji.

Povezana vest:  PETSON PRAVI DEDA MRAZA - nova knjiga u izdanju Kreativnog centra

Doktor Džozef Kjaroki sa Univerziteta u Volongongu kazao je da je Zamka sreće originalna knjiga koja se protivi opšteprihvaćenom kulturološkom shvatanju da izravni pokušaji da se bude srećan mogu zapravo da dovedu do očaja.

Ne gubite vreme, uradite najbolju stvar za sebe ili dragu osobu, putem sajta www.vulkani.rs poručite knjigu Zamka sreće i uzmite svoj život u svoje ruke.

Povezana vest:  POBEDNICI UMETNIČKOG KONKURSA MIKSER FESTIVALA: "BLACK BOX"