U izdanju Kreativnog centra objavljene su dve nove knjige za kupanje sa specijalnim efektom: mrlje magično nestaju sa slika životinja i igračaka kada se slikovnice potope u toplu vodu!

Najmlađi čitaoci će uživati u zajedničkom kupanju s junacima knjiga Igračke se kupaju i Životinje se kupaju – plišanim medom, patkicom na točkićima, malim bagerom i dinosaurusom, kao i kokom, kravom, ovcom i prasetom.

Povezana vest:  Kako da uočite kad neko želi da vas obmane - knjiga "Otkrijte laž" Pamele Mejer u prodaji od 24. oktobra

Preporuka odraslima je da potope knjige u toplu vodu i da posmatraju s detetom kako prljavština, nečistoća i blato nestaju s junaka koji su se isprljali. Na kraju kupanja svi će biti čisti, mirisni i spremni za spavanje. Kada se slikovnice osuše, mrlje će se vratiti, pa će dete moći iznova da se igra.

Igrale se igračkice od jutra do mraka
i po travi i po zemlji – sad prljava svaka.
Mali meda uze crevo: „Ja sad puštam vodu,
prljavština, nečistoća brzo će da odu!“

Dve nove slikovnice kod kojih mrlje nestaju u toploj vodi dobar su način na koji će se mališanima kupanje učiniti zanimljivijim. S obzirom na to da su koncipirane kao knjige-igračke, dete će, prelistavajući ova izdanja, od najranijeg uzrasta razvijati pozitivan odnos prema knjizi i ljubav prema čitanju.

Povezana vest:  "Fajront u Sarajevu" prodat u rekordnih 20.000 primeraka

Pogledajte kratke video-zapise o ovim knjigama:

https://www.youtube.com/watch?v=ztVnmBACN0s
https://www.youtube.com/watch?v=-8MpWAibjK8