Vulkan izdavaštvo odlučilo je da obraduje sve čitaoce koji vole uzbudljive romanse Nore Roberts specijalnom ponudom. Kupovinom romana Vizija u belom ostvarujete popust od 40% na kupovinu bilo kog drugog romana pomenute autorke. Popust je moguće iskoristiti od 28. septembra do 7. oktobra, a dostava na teritoriji Republike Srbije u ovom periodu biće besplatna.

Vizija u belom je roman o ljubavi, prijateljstvu i porodici. Glavna junakinja Makenzi Mak Eliot je sa tri najbolje prijateljice iz detinjstva – Parker, Emom i Lorel – osnovala Zavet, jednu od vodećih kompanija za planiranje venčanja u Konektikatu. Mak je uspešna fotografkinja čiji su radovi nekoliko puta krasili naslovne strane časopisa o venčanjima, zbog čega se najlepše oseća iza foto-aparata, spremna da uhvati najsrećnije trenutke koje ona sama nikada nije doživela.

Povezana vest:  Lana Vasiljević i Eva Maria Šartmiler u januarskom fokusu online platforme „Na drugi pogled”

Osim ljubavi prema fotografiji, Mak nema mnogo životnih radosti: njen otac je zamenio prvu porodicu drugom, a majka, koja je našla novog muškarca, sada je moli za pažnju i novac. Njena svakodnevnica je uzdrmana onoga trenutka kada, pre planiranja jednog venčanja, naleti na brata buduće neveste. Bio je to susret pri kojem su oboje videli zvezde!

Povezana vest:  14. Festival koreografskih minijatura od 11. do 15.maja

Karter Magvajer definitivno nije njen tip muškarca: pouzdan je i siguran. Ipak, nešto u njemu navelo ju je da pomisli kako je prolazni flert upravo ono što joj treba da ne bi razmišljala o nepodnošljivim nevestama i majčinim neprekidnim telefonskim pozivima. Ali, prolazni flert pretvara se u nešto više. Zato će Mak – uz pomoć najboljih prijateljica – morati da nauči kako da stvori sopstvene srećne uspomene.

Povezana vest:  Zagrebački solisti i Sreten Krstić - proslavljeni orkestar posle više od tri decenije na Kolarcu!

Ukoliko u periodu od 28. septembra do 7. oktobra putem sajta vulkani.rs kupite knjigu Vizija u belom, drugi roman iz bogate ponude naslova autorke Nore Roberts možete kupiti po 40% sniženoj ceni.
* Popust na drugi naslov važi samo uz kupovinu romana Vizija u belom.

** Tokom trajanja specijalne ponude, od 28. septembra do 7. oktobra, dostava će biti besplatna na teritoriji Republike Srbije.