Vulkanov sajam knjiga, jedina manifestacija koja ove jeseni slavi značaj knjige i pisane reči, održaće se na radost brojnih čitalaca od 11. do 17. oktobra u 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan.

Ne propustite priliku da obradujete sebe i ljude koje volite bestselerima, popularnim naslovima, knjigama za najmlađe i proizvodima iz gift programa, i to po sajamskim cenama.

Pogledajte sve sajamske akcije koje smo pripremili na sajtu vulkani.rs OVDE.

Najčitaniji naslovi Vulkan izdavaštva i Vulkančića u okviru Vulkanovog sajma knjiga sniženi su za čak 30%! Ali to nije sve!

Povezana vest:  Opera „Otelo” 27. oktobra direktno iz Metropolitena u bioskopima „Cineplexx“

Na veliki broj naslova iz beletristike i dečje književnosti, Vulkan izdavaštvo je pripremilo popuste od 40%, 50% i 60%, a odabrane knjige naći će se na specijalnoj sajamskoj akciji od 70%.

Pored neverovatnih sajamskih akcija, tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu vulkani.rs, uz redovni popust od 20%, snižene su za dodatnih 10%! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se još 10% popusta.

Za kupovinu knjiga putem sajta vulkani.rs tokom Vulkanovog sajma knjiga, do 17. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije biće besplatna.

Povezana vest:  Preminuo glumac Feđa Stojanović

Posetioci drugog Vulkanovog sajma knjiga u knjižari Vulkan u TC Ušće, od utorka, 12. oktobra, biće u prilici da se upoznaju sa renomiranim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim merama koje se primenjuju u sprečavanju širenja zarazne bolesti COVID-19.

Pogledajte raspored potpisivanja knjiga i pridružite nam se!

UTORAK, 12. 10. Miloš Latinović od 18 do 19 sati

Povezana vest:  LP Duo: Koncert za dva hibridna klavira na Kolarcu

SREDA, 13. 10. Muharem Bazdulj od 18 do 19 sati

ČETVRTAK, 14. 10. Dušan Miklja od 18 do 19 sati

PETAK, 15. 10. Milan St. Protić od 18 do 19 sati

SUBOTA , 16. 10. Bojan Jokanović od 15 do 16 sati

NEDELJA, 17. 10. Olivera Jovanović od 17 do 18 sati
Pratite nas na društvenim mrežama, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo do 17. oktobra u okviru Vulkanovog sajma knjiga.